ببعد هشت سال نازایی ،برای بار آخر که رفتم دکتر ،دکترم گفت فقط تخمک اهدایی ،من از مطب دکتر تا خونه که ...
عزیرم میشه بگی چه نذری کردی؟
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
یکی از فامیلای مامانم کلا دکترا بهش گفته بودن شما هیچ وقت بچه دار نمیشی اون بنده خدا ام رفت از پرورشگاه یه بچه اورد بچهه شد 2 سالش فهمید خودشم بارداره😍😍😍😍مامان میگفت خدا داشته امتحانش میکرده میگه عاششششق اون بچهه که از پرورشگاه اوردس
آتنا جون من از قبل بارداریت تو تاپیکات بودم فهمیدم باردارشدی واااقعا خوشحال شدم واسم ناد علی هم خوندی 💕💕ولی عزیزم یه چیزی بگم باورت نمیشه زندگی من و شوهرم به مویی بند بود یعنی من همه چیو تموم شده فرض میکردم تا اینکه تاپیک ناد علی زدی همینجوری به نیت روبراه شدن زندگیم اسممو بهت گفتم واسم نادعلی خوندی باورت نمیشه دوباره کم کم رابطم با شوهرم خوب شد جوری اصلا فکرشو نمیکردم نمیدونم چرا اما از ته قلبم مطمئنم دعای شما در حقم مستجاب شده خیلی گلی عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش فارغ بشی 😘😘😘😘