2777
2789
سلام عزیزم. بارداری من واقعا معجزه بود من بعد از ۷ سال طبیعی باردار شدم. من تابستون ivfکردم و نتی ...

امام رضا آخه عشقههه😘😍😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. بارداری من واقعا معجزه بود من بعد از ۷ سال طبیعی باردار شدم. من تابستون ivfکردم و نتی ...

هر وقت میبینمت کلی خوشحال میشم 

یادمه آی وی افت منفی شده بود

ان شااله به سلامتی نی نی رو بغل کنی

ببعد هشت سال نازایی ،برای بار آخر که رفتم دکتر ،دکترم گفت فقط تخمک اهدایی ،من از مطب دکتر تا خونه که ...

عزیرم میشه بگی چه نذری کردی؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

خداروشکر گلم خدا حافظ تو و نی نی گلت باشه الهی امین❤❤❤

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه
هر وقت میبینمت کلی خوشحال میشم  یادمه آی وی افت منفی شده بود ان شااله به سلامتی نی نی رو بغل ...

ممنونم عزیزم😘😘😍😍

ان شاء الله.

یکی از فامیلای مامانم کلا دکترا بهش گفته بودن شما هیچ وقت بچه دار نمیشی اون بنده خدا ام رفت از پرورشگاه یه بچه اورد بچهه شد 2 سالش فهمید خودشم بارداره😍😍😍😍مامان میگفت خدا داشته امتحانش میکرده میگه عاششششق اون بچهه که از پرورشگاه اوردس

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ممنونم عزیزم😍😍😘😘

آتنا جون من از قبل بارداریت تو تاپیکات بودم فهمیدم باردارشدی واااقعا خوشحال شدم واسم ناد علی هم خوندی 💕💕ولی عزیزم یه چیزی بگم باورت نمیشه زندگی من و شوهرم به مویی بند بود یعنی من همه چیو تموم شده فرض میکردم تا اینکه تاپیک ناد علی زدی همینجوری به نیت روبراه شدن زندگیم اسممو بهت گفتم واسم نادعلی خوندی باورت نمیشه دوباره کم کم رابطم با شوهرم خوب شد جوری اصلا فکرشو نمیکردم نمیدونم چرا اما از  ته قلبم مطمئنم دعای شما در حقم مستجاب شده خیلی گلی عزیزم انشالله به سلامتی و دل خوش فارغ بشی 😘😘😘😘

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

من خودم ن تو عقد باردار شدم.دختر عمم بعد ده سال ک دکترا گفته بودن هیچ وقت بچه دار نمیشی حالا ی پسر داره.معلمم هم بعد 20 سال الات ی دختر 4 ماهه داره

زندگیه من پسرم.....میشه واسه سلامتیش صلوات بفرستین.....ممنون