2777
2789
عنوان

رفتار سمی

51 بازدید | 6 پست

خونوادم به شدت مقایسه گر هستن پدرم نقطه ضعف وحشتناکی رو استاد دانشگاه و تدریس داره . تازگی خواهرم ازدواج کرده و شوهرش شدیدا تو فاز کلاس گذاشتنه ، دائم از این چیزا میگه که قراره هیات علمی شم و این صحبتا. خونوادم دست و پاشون میلرزه روش ، کلا رو همه جی ظاهرش حتی، وقتی اون وارد زندگیمون شد مستقیم و غیر مستقیم به من فهموندن شوهر خواهرت از خواستگار تو ینی دوس پسرم که قصد ازدواج داشت بهتره از ظاهر شروع کردن و الانم به طرز عجیبی تحصیلاتش باعث شده بهش ارزش بدن، یک مقطع تحصیلی از دوس پسرم  بالاتره و جفتشون تحصیلات تکمیلی هستن .

خونوادم اعتماد ب نفسمو شدیدا پایین آوردن ، جوری که دلم نمیخواد دوس پسرم وارد همچین خونواده ای بشه که به وضوح اون و برتر میدونن. نمیدونم چه غلطی کنم واقعا منم ۲۸ سالمه نمیدونم دیگه کیس بهتری پیدا میشه یا نه. ولی هم نمیخوام اون تو همچین خونواده ای پاشو بذاره که با دید تحقیر نگاه کنن هم خودم اعتماد به نفسمو از دست دادم. خواهرمم شدیدا حس به جایگاه بالایی رسیدن داره. نظرتون چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بخاطر رفتار سمی دیگران فرصتاتو از دست نده

این رفتار من و آزار داده و میدونم ادامه میدن به این کاراشون، میترسم اونم بیاد به وضوح رفتاراشونو بفهمه . هر کار کنم زتدگیم ب فنا رفتس😭😭😭

از کجا معلوم با خواستگار بعدی هم همین رفتارو نداشته باشند؟! ول کن. آدما تغییر نمی‌کنند. تو زندگیت رو ...

به جایی رسیدم که دلم میخواد کیس خیلی خوبی برام بیاد که نتونن بگن اون مدرکش بالاتره اون سفیده