2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 60 پست
خب توام یاد بگیر از این ب بعد زیاد نزدیک نشو بهش چون دوستی و احترام دوطرفه خوبه

اوهوم ولی خب میگفتم این روز مادر فرصت خوبیه ک برم ک قهر نباشم و بعدش کلا ۶ ماه یبار برم

ما داریم خودمون رو میکشیم که شوهرمون از مادرش دور بشه و عین ی بچه لوس مدام به مامانش نچسبه، شما شوهر ...

جدی نرماله؟ من همش مبگم چرا قهر میکنن تهش الان اونا ک اشتی ان مادرشوهر با من قهره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دختر من کارایی واسش کردم که هیچ عروسی نمیکنه ... هر وقت مریض میشد گوشت شیشه ابمیوه هر روز میرفتم ...

توقع الکی ایجاد کردی

جاری منم عین خودته 

خودشو برای مادر شوهرم میکشه، اما مادر شوهرم اصلا دوست نداره کاراش رو مدام هم قهر میکنه کسی مهلش نمیده باز برمیگرده و رفتارش رو ادامه میده 

مادر شوهرم اصلا دوست نداره که عروسش براش از این کارا بکنه اما جاری م فک میکنه لطف کرده و بابت عدم جبران لطفش همش قهره 

من جاری م رو دیدم، یاد گرفتم نباید کاری خارج از چارچوب عروس بودن خودم بکنم 

بزومی هم نداره مادر شوهرم جوونه، زرنگه، ماشالا خیلی هم از من بلد تره خودش از پس خودش و زندگی ش و بچه هاش بر میاد 

استارتر ببخشید،اما واقعا فاز این عروسایی که به هر قیمت می‌خوان تو دل خانواده همسر جاشن من نمی‌دونم،اول گوش باید عزیز باشه تا گوشواره عزیزتر،وقتی اونا با پسر خودشون دعوا دارند دیگه زنش این وسط چی میگه،لازم نیست توضیح بدی دوست نداره باهات خوب باشه مگه زوره

اوهوم ولی خب میگفتم این روز مادر فرصت خوبیه ک برم ک قهر نباشم و بعدش کلا ۶ ماه یبار برم

نمیدونم ولی اینقدرم روش نده فک میکنه کی هست ک تو بری کنت کشی اونم‌وقتی ک هیچ کاری نکردی این رو برای خودت بزرگ و مهم نکن اینجوری روت بیشتر میشع جلوش فوقش زنگ میزنی تبریک بگو بهش باهم میری سر سنگین باش زیاد باهاش گرم نگیر

استارتر ببخشید،اما واقعا فاز این عروسایی که به هر قیمت می‌خوان تو دل خانواده همسر جاشن من نمی‌دونم،ا ...

من دیگه اینو پذیرفتم که نمیخواد خوب باشه عزیز من . همه سوال من اینه الان روز مادر برم ک قهر تموم شه و بعد خودمو دور کنم؟ یا نه کلا دیگه نرم ببینم چی پیش میاد

نمیدونم ولی اینقدرم روش نده فک میکنه کی هست ک تو بری کنت کشی اونم‌وقتی ک هیچ کاری نکردی این رو برای ...

زنگ بزنم تبریک بگم ؟ ولی اون امروز حالمو نپرسید یکی نگفت گوشی بده زنت؟ با همه این وجود غمم میست بزنم زنگو شرمندش کنم

تا کی قهر باشم؟ قهر ک نیستم ینی اون قهره . منم ک ۳ ماهه نرفتم

قهر نباش 

نه از اینور بوم بیوفت، نه از اونور بوم 

هفته ای دو هفته ای ی بار (هر موقع واقعا دلت خواست) زنگ بزن 

هر موقع واقعا دلت تنگ شد برو ببینش 

هر موقع زنگ زد دوست داشتی جواب بده، دوست نداشتی جواب نده 

اینجوری هرگز هم توقع جبران نداری  چون هرکاری میکنی کاملا دلی هست و برای خوشحال شدن خودته،نه بخاطر بقیه 

ما داریم خودمون رو میکشیم که شوهرمون از مادرش دور بشه و عین ی بچه لوس مدام به مامانش نچسبه، شما شوهر ...

وقتی بیان بیفتن به جونت و بابت کاری که نکردی اعصاب و روانت رو بهم بریزن مجبوری سیاست پیشه کنی 

وقتی شوهرت ببینه اونا بدن و تو خوب 

اون جذب تو میشه 

چیزی که رو همسر من جواب بود

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قهر نباش نه از اینور بوم بیوفت، نه از اونور بوم هفته ای دو هفته ای ی بار (هر موقع واقعا دلت خواست) ز ...

من ک نمیخواستم قهر باشم . الان قهره پیش اومده . قربونت بشم یبار میگی محل نده بهش و اشتی نکن فکر میکنه کیه یبار میگی قهر نباش😅😘

الان باز عید نوروز میشه . اونوقت چی؟

اووووو، از الان به فکر عیدی؟! 

اونموقع در حد ی دید و بازدید برو و برگرد 

لازم نیست بری هر شام و ناهار اونجا باشی 

دعوتت کرد برو، نکرد هم در حد ی دید و بازدید چند ساعته 

وقتی بیان بیفتن به جونت و بابت کاری که نکردی اعصاب و روانت رو بهم بریزن مجبوری سیاست پیشه کنی وقتی ش ...

شوهرم میدونه من کاری با اونا ندارم و خودشم میگه نمیخوام بری

من دیگه اینو پذیرفتم که نمیخواد خوب باشه عزیز من . همه سوال من اینه الان روز مادر برم ک قهر تموم شه ...

نرو ،مریضی اون باید به تو زنگ بزنه باید از شما عیادت کنه،اگه این کارا رو کرد شما هم براش هدیه ببر وگرنه فراموشش کن و کلی هم ازش طلبکار باش