2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 60 پست
اشتباه میکنی اصلا این همه توضیح و توجیه برای چی؟ قدر خودت رو بدون شما در حد لازم توضیح دادی و مسئول ...

اوهوم درست میگی . همیشه خواستم شوهرم خوشحال باشه بدتر تررر زده شد توش . حس خودم ک میگه عزت نفس خودمو حفظ کنم بشینم سر جام ببینم چی پیش میاد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همش میگم اخرش که چی یه جایی باید تموم شه برم و تموم کنم باز میگم اون حتی یه استیکر در پاسخ نفرستاده ...

خیلی واضح داره میگه نمیخواد باهات ارتباطی داشته باشه

پس ارزش و احترام خودت رو حفظ کن

اشتباه میکنی اصلا این همه توضیح و توجیه برای چی؟ قدر خودت رو بدون شما در حد لازم توضیح دادی و مسئول ...

دقیقا 

منم اوایل به همسرم میگفتم درست رفتار کن دیدم عه نتیجه عکس میده و اینکه همسرم گفت نکن اینکارو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وای دختر من کارایی واسش کردم که هیچ عروسی نمیکنه ... هر وقت مریض میشد گوشت شیشه ابمیوه هر روز میرفتم خونش زنگ و... ولی میبینی خودم ک مریض شدم یکی نیست یه لیوان اب بده دستم .

اوهوم درست میگی . همیشه خواستم شوهرم خوشحال باشه بدتر تررر زده شد توش . حس خودم ک میگه عزت نفس خودمو ...

ببین 

خودت ارزش و احترام و حرمت خودت رو مشخص میکنی 

هرچی بیشتر خودت رو توو دست و پا بندازی و به زور و توضیح بخوایی بگی تقصیر تو نیست، مادر شوهرت بیشتر فک میکنه آدم مهمیه و حق داره خودش رو بدست بالا بگیره 

پس برای خودت ارزش قائل شو 

من باشم اصلا توضیح هم نمیدم، هر برداشتی میخواد بکنه زندگی خودت رو سفت بچسب و الکی بابت مادر شوهرت مدام به شوهرت سخت نگیر 

اونا مادر و پسر ن خودشون با هم کنار میان 

قهر نباش خب منظورم اینکه اون باهات اینجوری توهم همینجوری باش ولی قبلا باهات خوب بود؟

ببین خوب بود بعضی وقتا اونم واسم سوپ میاورد ولی در حد من نه . و کنایه هاشم میزد و پدرشوهرمو پر میکرو

قشنگ بود👍بنظرت قهره تا کجا پیش میره؟

تا جایی که با رفتارا حس بالا بودن بهش ندی 

ولش کن اصلا بهش فکر هم نکن 

تا هر جا خواست ادامه بده، هر جا نخواست خودش رفتارش رو درست میکنه 

حتی اگر تا ماه هه هم طول کشید، برات مهم نباشه 

ببین خودت ارزش و احترام و حرمت خودت رو مشخص میکنی هرچی بیشتر خودت رو توو دست و پا بندازی و به زور و ...

تا کی قهر باشم؟ قهر ک نیستم ینی اون قهره . منم ک ۳ ماهه نرفتم

ببین خوب بود بعضی وقتا اونم واسم سوپ میاورد ولی در حد من نه . و کنایه هاشم میزد و پدرشوهرمو پر میکرو

خب توام یاد بگیر از این ب بعد زیاد نزدیک نشو بهش چون دوستی و احترام دوطرفه خوبه 

دقیقا منم اوایل به همسرم میگفتم درست رفتار کن دیدم عه نتیجه عکس میده و اینکه همسرم گفت نکن اینکارو

ما داریم خودمون رو میکشیم که شوهرمون از مادرش دور بشه و عین ی بچه لوس مدام به مامانش نچسبه، شما شوهرتون نرماله دارید بهش ایراد میگیرید؟! 😅