2777
2789
عنوان

مادرشوهر

580 بازدید | 60 پست

بچه ها شوهرم و مادرش باهم دعوا کردن مادرشوهرم همش از چشم من میبینه ک من پرش کردم ولی بخدا اینطور نیست من حتی با شوهرم بحثم میشه که با اونا خوب رفتار کن . حتی به مادرشوهرم توضیح دادم ک دعوای شما به من ربطی نداشته همونجور ک دعوای منو مادرم به شوهرم ربطی نداشته و کلی گفتم مثل مادرمی و کارهایی ک برای اون کردم واسه مادرم نکردم . اما اون هیچ جوابی بهم نداده و حتی منو مقصر میدونه . امروزم فهمید بیمارستانی شدم و کرونا گرفتم و یه کلمه به شوهرم نگفت گوشی بده به زنت ....روز مادرو چیکارش کنم؟تصمیم گرفته بودم اگه حالمو پرسید زنگ بزنمو کادو بدم شوهرم ببره خودم ک کرونا گرفتم

مگه مادر توعه که نگران روز مادرشی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباه میکنی 

اصلا این همه توضیح و توجیه برای چی؟ 

قدر خودت رو بدون 

شما در حد لازم توضیح دادی و مسئول برداشت اشتباه بقیه نیستی 

حتی به شوهرت هم نگو چطوری با مادرت رفتار کن و چطوری رفتار نکن، مادر خودشه بذار خودش هرکاری میخواد بکنه 

هرگز هم مادر شوهر مثل مادر خود آدم نمیشه همونطور که شما عروسی و هرگز مثل دختر ایشون نمیشی 

روز مادر هم به حس و خوشحالی خودت اعتماد کن، نه اینکه چون مادر شوهره حتما کادو ببری، دوست داشتی کادو بده نداشتی کادو نده 

از اون طرف وقتی حالت رو نمیپرسه هم اهمیت نده... 

میخواسنم تموم شه همه چی . ولی میبینم اون میلی نداره درسته؟

اره توهم ولش کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........