2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 60 پست
جدی نرماله؟ من همش مبگم چرا قهر میکنن تهش الان اونا ک اشتی ان مادرشوهر با من قهره

اره، مادر و پسر هستن 

اصلا اون مادر خودش این بچه رو تربیت کرده، دعوا کنه، دوستی کنه، دشمنی کنه همه و همه نتیجه تربیت همون مادره پس اصلا به شما ربطی نداره 

مادرش هم حرفی زد هرررچی گفت بگو عاره منم از این رفتارش ناراحتم والا شما که تربیت‌ش کردید که نباید ناراحت باشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بیان بیفتن به جونت و بابت کاری که نکردی اعصاب و روانت رو بهم بریزن مجبوری سیاست پیشه کنی وقتی ش ...

اره، من اولش خیلی بلد نبودم 

الانم ی وقتایی اسیدی میشم اما سعی میکنم خوب رفتار کنم شوهرم خیییلی نابلده

هیچچچی بلد نیست برای همین با کوچیکترین چالش توو زندگی میپره بغل مامانش 

از طرفی شوهر من بچه سوگولی مامانشه، ی خونه خریدیم تا چکاش پاس شد مامانش هررر رووووز زنگ میزد که وااای چک دارید، پول ندارید چیکار کنید و... (نه از روی بدجنسی، از روی دوست داشتن ناآگاهانه). شوهر منم استرس می‌گرفت 

خلاصه دهنی از من صاف شد تا شوهرم ی ذره بالغ بشه

الان بهتر شده اما هنوز خیلی مونده تا بغل مامانش رو ول کنه و مرد زندگی بشه 

اره، من اولش خیلی بلد نبودم الانم ی وقتایی اسیدی میشم اما سعی میکنم خوب رفتار کنم شوهرم خیییلی نابلد ...

هیچ وقت بدشون رو نگوو ولی تا میتونی کاری بکن که پشت سرت حرف بزنن

محبت و دلسوزی به شوهرتو ببر بالا 

و تا میتونی غر نزن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من ک نمیخواستم قهر باشم . الان قهره پیش اومده . قربونت بشم یبار میگی محل نده بهش و اشتی نکن فکر میکن ...

ببین من میگم اصلا قهر و آشتی و اینا نداریم 

خودش قهر کرده خودش آشتی کنه 

شما که قهر نیستی، مگه قهری؟ میگی اون قهر کرده پس خودش آشتی میکنه 

شما دوست داشتی زنگ بزن، نداشتی زنگ نزن 

حرفم اینه که بیشتر از حد و حدود خودش بهش نزدیک نشو 

هر کسی ی قلقی داره، مثلا من دو هفته ای ی بار زنگ میزنم، یکی هفته ای ی بار، یکی روز ی بار

شما هم قلق خودت رو برو جلو 

الان قلق خودت نیست که اگر بود الان ذهنت اینطوری آشفته نمیشد 

این دفعه وقتی میگه تو پسرمو پر میکنی دیگه نخواه خودتو ثابت کنی

بگو آفرین فلانی دقیقا زدی تو هدف نمیدونم با این همه بحثی که دارین چرا یه قهر دائم نمیکنید منم خیالم راحت شه

خسته شدم ازتون

هیچ وقت بدشون رو نگوو ولی تا میتونی کاری بکن که پشت سرت حرف بزننمحبت و دلسوزی به شوهرتو ببر بالا و ت ...

اتفاقا شوهرم قبلا خیلی روی خونواده ش حساب می‌کرد، چندبار پشت من حرف زدن یا خرابکاری کردن که کانلا به ضرر پسرشون بود، دیگه همسرم ی ذره متوجه شد که خونواده ش، چیزی که فکر میکردن نبود 

خصوصا که ازدواج کرد و خواهرش (همسرم مجرد بود حتی اجاره خونه خواهرش رو میداد) وقتی دید دیگه پولی نمیتونه تیغ بزنه، کللللا با همسرم قطع ارتباط کرد شاید سالی یکی دو بار همدیگه رو ببینم در حالی که قبلش همسرم میگفت من و خواهر ی روز همو نبینیم نمیشه.... 

خب بهتر نیست روز مادر یه زنگ بزنم؟

میگم که 

به حرف قلبت گوش کن 

نه اینکه بگی اگر زنگ نزدم زشته، اگر زنگ نزنم میگن زنگ نزد و... 

روز مادر صبح بیدار شو اگر دوست داشتی (نه حرف مردم و عروس خوب بودن و...) زنگ بزن نداشتی زنگ نزن 

خواهر خودت چطوریه که مثلا ی وقتایی میگی دلم تنگ شده زنگ بزنم، همون حس منظورمه 

زنگ بزنم تبریک بگم ؟ ولی اون امروز حالمو نپرسید یکی نگفت گوشی بده زنت؟ با همه این وجود غمم میست بزنم ...

چقدددد همش میخوای التماس کنی 

راستی رها کن 

همش از شوهرت بپرس مامانت زنگ‌نزد به من حال منو نپرسید 

بگو دلم شکست 

روز زن هم خودت رو بزن به مریضی که شوهرت ببینه حالت خوب نیست نخواد شما زنگ بزنی 

نمیگم بی احترامی و ...

اما نمی‌خواد نخواد شما خونه خودتی دعوت کردن برو 

دیدی سلام کن اما اجازه نده اسم شما رو بیارن 

بعد هم نیازی به گوشت و سوپ و اینا نیست تا وقتی خودشون ازت نخواستن

شاید اصلا خوششون نیاد این حرکت شما رو