2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=49341127]دوست عزیز . آیا برادر داری .که مادرت هم مادرشوهر باشه😏 آیا فرزندی پسر داری که آینده مادرشوهرباشی ...[/QUOT]

چه ربطی داره ؟؟چون بچشو بزرگ کرده که وظیفه ش بوده باید دخالت کنه تو زندگیشون ؟؟

ای بابا جای من باشین چی میگین پدر شوهرم انقدر مرد بدیه که نگین جز مسخره کردن و تحقی پسرش کاری نداره اصلا منو ادم حساب نمیکنه چند ماه پیش زنگ زدم شام دعوتشون کنم که خبر بارداری هم بهشون بدم بیشعور بهم گفت دست از سر ما بردار راحتمون بزار ولمون کن به حال خودمون نمیدونم چرا از منو شوهرم بدش میاد انگار بچه خودش نیست منم لجم گرفت تا الان که 7 ماهمه نگفتم حاملم لیاقت نداره که مردک خودش یه مفت خوره بیعاره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوب توام پیام میدادی به خواهرت 

اولا شارژنداشتم دوما شوهرم بگه نمیخواد زنگ بزنی یعنی نمیخواد دیگه تمام جروبحثم فایده نداره

خدا جونم مواظب زندگیم باش
میشع بپرسم چرا

دعوای شدید پیش اومد هرکی رفت سی خودش 😀

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
دعوای شدید پیش اومد هرکی رفت سی خودش 😀

منم ی مدت همین شرایطو داشتم وااااای چقد خوب بود زندگیم بهشت بود باز که پاشون باز شد دوباره روز از نو روزی از نو 

خدا جونم مواظب زندگیم باش
منم ی مدت همین شرایطو داشتم وااااای چقد خوب بود زندگیم بهشت بود باز که پاشون باز شد دوباره روز از نو ...

واسه من فکر نکنم حالا حالاها باز بشه هرچند خودم دوسدارم چند وقت دیگه رابطه ها خوب بشه بخاطر دخترم ک بدنیا میاد 😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧