2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم بستگی به همسرت داره و لا غیر

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

مادر شوهر من دیروز خونه خواهرم بودم ب شوهرم زنگ زد .اونم نماز میخوند برداشتم حرف زدم گفتم شوهرم بعدا زنگ میزنه.شوهرم زنگ زد بهش گفت ناهار جیگر پختم  بیا ناهار .شوهرم نرفت.ولی من خیلی ناراحت شدم گفتم خب ب من میگفت دیگه.منم ب پدر شوهرم زنگ زدم.اونم حساااابشو رسید

به نظر من خودتو بزن ب بیخیالی من چی بگم حد اقل اون زمان که پدر شوهرم زنده بود یه کم دلم قرص بود الان که پنج ماه فوت کرده شوهرم هر ۲ شب در میون میره پیشش مبخوابه که تنها نباشه منم تنها خونه با یه بچه ۲ ماه فکر کن یازم خدارو شکر الان فکرم درگیر پسرمه اون زمان که پدر شوهرم فوت کرد من ۷ ماهه باردار بودم بر داری سختتتتت

دوست عزیز .

آیا برادر داری .که مادرت هم مادرشوهر باشه😏

آیا فرزندی پسر داری که آینده مادرشوهرباشی😏

یک لحضه خودتو بزار جای مادرشوهرت دوست داری عروس همچین کاری باهات کنه...

ببین خانوم عزیز اگه این مادر نبود همسر تو هم نبود همسر تو تکیه ای از وجود این مادره  

همین مادر این پسرو تا این سن رسونده عشق ورزیده چه شب هایی که بیدار بوده بالاسرش شیرش داده ترو خشکش کرده وتورو انتخاب کرده وامده خواستگاریت پس خوب نیس باهاش بد رفتاری کنی  😔

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
مادر شوهر من دیروز خونه خواهرم بودم ب شوهرم زنگ زد .اونم نماز میخوند برداشتم حرف زدم گفتم شوهرم بعدا ...

خوشبحالت من اصلانمیتونم باپدرشوهرم حرف بزنم خیلی رکه همش ناراحتم میکنه 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی