2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی اخه  چرا دخالت مگه قراره خودشون زن پسرشون بشن خب یکیو میخواستن بگیرن براچی دیگه دخالت می ...

درسته

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

اینجانب رابطه ندارم با قوم شوهر 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مادر شوهر من دیروز خونه خواهرم بودم ب شوهرم زنگ زد .اونم نماز میخوند برداشتم حرف زدم گفتم شوهرم بعدا ...

اینا کور شوند ما را نبینن مادر شوهر من اینجوره مثلا من غذام رو اجاقه زنگ میزنه بیا فلان غذا رو پختم کوفت نکن نمیگه پس زنش چی مگه جرده پسرت 😒

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 

[QUOTE=49341091]مثلا چیکار میکنه مادرشوهر

مثلا دیشب خونشون بودیم از اونطرف میخواستیم بریم ی سر خونه ابجیم شوهرم گفت ی زنگ ب ابجیت بزن ببین هستن یانه از اونطرف ورداشت گفت نمیخواد زنگ بزنه سر زده برین خونشون که سر راهه شوهرمم لج که سر زده بریم منم تو راه صلوات فرستادم که خونه نباشن که ضایع شن خداروشکر اونام نبودن ضایع شد 

خدا جونم مواظب زندگیم باش
متاسفم خواهرم چارش اینه تحملش کنی😕دانشمندان ناسا هم برای ناپدید کردن این موجود زنده چییزی پیدا نکرد ...

یك روز خود ما مادر شوهر میشیم و عروسامون همچین حرفی پشت سر ما میزنند

مادر شوهر من دیروز خونه خواهرم بودم ب شوهرم زنگ زد .اونم نماز میخوند برداشتم حرف زدم گفتم شوهرم بعدا ...

پدرشوهر من ازاونوجادوگر حساب میبره به خاطر همین شده مثل خودش

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
[QUOTE=49341091]مثلا چیکار میکنه مادرشوهر مثلا دیشب خونشون بودیم از اونطرف میخواستیم بریم ی سر خونه ...

خوب توام پیام میدادی به خواهرت 

از کسی نپرس خوشبختی کجاس تو بازیتو بکن نویسنده خداس 
[QUOTE=49341091]مثلا چیکار میکنه مادرشوهر مثلا دیشب خونشون بودیم از اونطرف میخواستیم بریم ی سر خونه ...

عزیزم همشون همینن

مادر شوهره من یکارایی میکنه که اگه واست تعریف کنم فشارت میره بالا😐😐😐