2777
2789
واسه من فکر نکنم حالا حالاها باز بشه هرچند خودم دوسدارم چند وقت دیگه رابطه ها خوب بشه بخاطر دخترم ک ...

کاش برا منم این طور بود واقعا زندگیم خوب بود حتی بعد اشتی هم ی مدت شوهرم سر سنگین بود اما باز صمیمی که شدن شد همون اشو همون کاسه

خدا جونم مواظب زندگیم باش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه من فکر نکنم حالا حالاها باز بشه هرچند خودم دوسدارم چند وقت دیگه رابطه ها خوب بشه بخاطر دخترم ک ...

منم دعا دعا میکنم تاتولد،دخترم آشتی نشیم که هی حرصم نده بیا بریم خونه خودمون😞😞

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
دست راستت زیر سر ما😤

دستم گیر کرده زیر سر خیلیا 😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
منم دعا دعا میکنم تاتولد،دخترم آشتی نشیم که هی حرصم نده بیا بریم خونه خودمون😞😞

من اگه آشتی هم بشم اینو نمیگه چون دخترش دقیقا با من بچش بدنیا میاد یه شهر دیگس میره پیش اون 😁

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اولا شارژنداشتم دوما شوهرم بگه نمیخواد زنگ بزنی یعنی نمیخواد دیگه تمام جروبحثم فایده نداره

من تو موارد اینچنینی یه پیام میدم , بعد زیرش مینویسم جواب پیامم رو نده , خودش دیگه میدونه که فقط باید آمادگی مهمون داشته باشه , ولی حتی به شوهرش هم نمیگه که احیانا شوهر منم بفهمه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

درسته که مادرن و برای پسرشون زحمت کشیدن ولی اون دخترم بنده خدا باهزارامید وارزو اومده خونه شوهرش و وابستگی روحی زیادی داره نباید که به این دلیل ازار و اذیت بشه.... استار عزیزم فقط همسرت میتونه مشکل حل کنه منطقی وبامظلوم نمایی باهاش صحبت کن تا اجازه دخالت به مامانش نده و زیاد سخت نگیر گلم

چ خوب ک خودت بحث کنی شوهرت بحث کنه میگه اونم تو پرش کردی😑

نه راستش تا وقتی پیش شان بودم دنیا را سرم خراب كرده بودند كه چرا خودم جواب شان را نمیدم حاله شكر از شان خیلی دور شدم

درسته که مادرن و برای پسرشون زحمت کشیدن ولی اون دخترم بنده خدا باهزارامید وارزو اومده خونه شوه ...

من اصلا سخت گیر نیستم اخلاق شوهرمم میدونم اگه بهش چیزی بگم بدتر میشه واسه همین چیزی بهش نمیگم

خدا جونم مواظب زندگیم باش
[QUOTE=49341091]مثلا چیکار میکنه مادرشوهر مثلا دیشب خونشون بودیم از اونطرف میخواستیم بریم ی سر خونه ...

واااا توهم  کاری به کارش نداشتی زنگ میزدی هز عمد مریضه اخه