من خیلی خرید آنلاین می کنم پشت همه بسته ها اسم خودمو و شمارم مینویسم چون شوهرم بخاطر شغلش و مشغله زیاد جواب نصف تلفناشو نمیرسه بده .حالا بعد یک سال شوهرم چند. روز خونه موند رفت پایین بسته منو گرفت بعد این آقا حالت طلبکارانه میگه باید از این بعد اسم شوهرتو بنویسی .انگار از من لج داره همسایم گفت شاید ذوقش خورده فکر میکرده مجردی 😑گفتم آخه مجرد هم اون هم سن پدرمه چیکارش کنم .امروز اومده انگار باهام دعوا داره داد میزنه بهت گفتم اسم سرپرست خانواده بنویس منم بهش گفتم به شما چه ربطی داره سرپرست خانوار خودم هستم دوست دارم اسم خودمو بنویسم .یکاری کرده از خرید آنلاین هم بدم اومده .
پس حق نداره همچین رفتاری کنه درسته .بسته مال خودمه خودم پول دادم چرا باید اسم شوهرم بدم .من با مادرم هم زندگی میکردم اسم خودمو میدادم نه مادرم .اداره پست میومد بسته میداد میرفت اصلن یه کلام فضولی نمیکرد
در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
وااای مامور اداره پست شهر ما رو ندیدی ما همه درگیره. بسته رو از بالای در پرت میکنه تو 🤦🤦
کاش مینداخت گم میشد .سال گذشته هی میپرسید شوهرت چیکار هست من جواب نمیدادم آخه به غریبه ها چه ربطی داره ما کی هستیم فکر کرده بود مجرد هستم الان انگار ارث باباشو بالا کشیدم ،همسایم مریض بود گفت بسته منو هم بگیر من اومدم امضا کنم فامیلی خودم بنویسم باز یهو مثل روانی ها داد زد میگم فامیلی شوهرت فقط 😑
میدونه چه جوری حرف میزنه من تا پایین میرم یه چیزی دستش میگه باید همه چیز ثبت سیستم کنم آخرش هم تو امضا کنه همین که داره مثلن ثبت میکنه کلی حرف مفت هم میزنه