2777
2789
عنوان

مامور اداره پست خیلی رو مخ

136 بازدید | 11 پست

من خیلی خرید آنلاین می کنم پشت همه بسته ها اسم خودمو و شمارم می‌نویسم چون شوهرم بخاطر شغلش و مشغله زیاد جواب نصف تلفناشو نمی‌رسه بده .حالا بعد یک سال شوهرم چند. روز خونه موند رفت پایین بسته منو گرفت بعد این آقا حالت طلبکارانه میگه باید از این بعد اسم شوهرتو بنویسی .انگار از من لج داره همسایم گفت شاید ذوقش خورده فکر می‌کرده مجردی 😑گفتم آخه مجرد هم اون هم سن پدرمه چیکارش کنم .امروز اومده انگار باهام دعوا داره داد میزنه بهت گفتم اسم سرپرست خانواده بنویس منم بهش گفتم به شما چه ربطی داره سرپرست خانوار خودم هستم دوست دارم اسم خودمو بنویسم .یکاری کرده از خرید آنلاین هم بدم اومده .

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سامانه پست ازش شکایت همچین زود پیگیری میکنن

پس حق نداره همچین رفتاری کنه درسته .بسته مال خودمه خودم پول دادم چرا باید اسم شوهرم بدم .من با مادرم هم زندگی میکردم اسم خودمو میدادم نه مادرم .اداره پست میومد بسته میداد می‌رفت اصلن یه کلام فضولی نمی‌کرد

اداره پست بی در و پیکر ترین جاییه که دیدم 

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

وااای مامور اداره پست شهر ما رو ندیدی ما همه درگیره. بسته رو از بالای در پرت میکنه تو 🤦🤦

کاش مینداخت گم میشد .سال گذشته هی می‌پرسید شوهرت چیکار هست من جواب نمیدادم آخه به غریبه ها چه ربطی داره ما کی هستیم فکر کرده بود مجرد هستم الان انگار ارث باباشو بالا کشیدم ،همسایم مریض بود گفت بسته منو هم بگیر من اومدم امضا کنم فامیلی خودم بنویسم باز یهو مثل روانی ها داد زد میگم فامیلی شوهرت فقط 😑

اصن حق نداره صحبت کنه ب رین بهش

می‌دونه چه جوری حرف میزنه من تا پایین میرم یه چیزی دستش میگه باید همه چیز ثبت سیستم کنم آخرش هم تو امضا کنه همین که داره مثلن ثبت می‌کنه کلی حرف مفت هم میزنه

کاش مینداخت گم میشد .سال گذشته هی می‌پرسید شوهرت چیکار هست من جواب نمیدادم آخه به غریبه ها چه ربطی د ...

نمیدونم چرا اینا انقدر بی اعصاب هستن 

زنگ بزن گزارش بده رفتارشو به اداره 

البته اگر اداره جواب بده 🤦🤦

پس حق نداره همچین رفتاری کنه درسته .بسته مال خودمه خودم پول دادم چرا باید اسم شوهرم بدم .من با مادرم ...

اصلا به اون چه 

حتما پیگیری کن تا حسابشو بزارن کف دستش

اداره پست معمولا زود اینجور موارد رو پیگیری میکنه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نمیدونم چرا اینا انقدر بی اعصاب هستن زنگ بزن گزارش بده رفتارشو به اداره البته اگر اداره جواب بده 🤦� ...

اره بابا همه جا بی درو پیکر هست