2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طفلکی با چیزای کوچیک ذوق زده میشه بچه😂

اره ذوق میکنع بیا و ببین😂

میدونی فک میکنم بیشتر مردا دختر ریزه و میزع دوس دارن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

۱۵۵ ام ، نمیدونستم باید به یه احمق جواب پس بدم برای قدم

چقد بی ادب بیشعوری ...منظورم اینه ادم خودش کوتاه باشه ۱۷۰ به بالا رو بلند میبینه نفهم احمقم خودتی بجه ی نفهم...گمشو ریپ نزن اول قشنگ بفهم بعد احمقانه جواب بده بی عقل ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

سنتی بودید ؟ یجاهایی قد بلند خوبه یجاهاییم ن😂

همشون سنتی بودن فقط اون ۱۶۰ خیلی فاجعه بود چون خیلی هم چاق بود ب۹۶کیلو میخورد

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

اره ذوق میکنع بیا و ببین😂میدونی فک میکنم بیشتر مردا دختر ریزه و میزع دوس دارن

نمیدونم علتش چیه ها اره دیدم ک میگن دختر باید بغلی باشه فلان باشه 😂شوهر من اوایل دوستی اینده نگری میکرد میگف مثلا ازسرکار برگردک توام بپری بغلم چرخت بدم🤣

ولی خب درکل پسرقدبلند تاابد جذابه

نمیدونم علتش چیه ها اره دیدم ک میگن دختر باید بغلی باشه فلان باشه 😂شوهر من اوایل دوستی اینده نگری م ...

خیلیییی موافقم 

🥲😂عزیزم 

برا من بیشتر از خود قیافه قد مهم بود😂🤣

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

چقد بی ادب بیشعوری ...منظورم اینه ادم خودش کوتاه باشه ۱۷۰ به بالا رو بلند میبینه نفهم احمقم خودتی بج ...

آرام باشید 🙃 دنیا کوتاه است 

😁😁😁😁 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖