2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

طفلکی با چیزای کوچیک ذوق زده میشه بچه😂

اره ذوق میکنع بیا و ببین😂

میدونی فک میکنم بیشتر مردا دختر ریزه و میزع دوس دارن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

۱۵۵ ام ، نمیدونستم باید به یه احمق جواب پس بدم برای قدم

چقد بی ادب بیشعوری ...منظورم اینه ادم خودش کوتاه باشه ۱۷۰ به بالا رو بلند میبینه نفهم احمقم خودتی بجه ی نفهم...گمشو ریپ نزن اول قشنگ بفهم بعد احمقانه جواب بده بی عقل ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

سنتی بودید ؟ یجاهایی قد بلند خوبه یجاهاییم ن😂

همشون سنتی بودن فقط اون ۱۶۰ خیلی فاجعه بود چون خیلی هم چاق بود ب۹۶کیلو میخورد

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

اره ذوق میکنع بیا و ببین😂میدونی فک میکنم بیشتر مردا دختر ریزه و میزع دوس دارن

نمیدونم علتش چیه ها اره دیدم ک میگن دختر باید بغلی باشه فلان باشه 😂شوهر من اوایل دوستی اینده نگری میکرد میگف مثلا ازسرکار برگردک توام بپری بغلم چرخت بدم🤣

ولی خب درکل پسرقدبلند تاابد جذابه

نمیدونم علتش چیه ها اره دیدم ک میگن دختر باید بغلی باشه فلان باشه 😂شوهر من اوایل دوستی اینده نگری م ...

خیلیییی موافقم 

🥲😂عزیزم 

برا من بیشتر از خود قیافه قد مهم بود😂🤣

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

چقد بی ادب بیشعوری ...منظورم اینه ادم خودش کوتاه باشه ۱۷۰ به بالا رو بلند میبینه نفهم احمقم خودتی بج ...

آرام باشید 🙃 دنیا کوتاه است 

😁😁😁😁 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖