2777
2789
آرام باشید 🙃 دنیا کوتاه است 😁😁😁😁

اخه متوجه نشده داره فحش میده...خوب بخونن بعد جواب بدن من همسن مادرشم خحالتم‌نمیکشه...نمیفهمن اینا روزی تو زندگیشون پارشون میکنه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه متوجه نشده داره فحش میده...خوب بخونن بعد جواب بدن من همسن مادرشم خحالتم‌نمیکشه...نمیفهمن اینا رو ...

میفهمم واقعا آدم ناراحت میشه 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

نمیزارن یه تاپیک به خوشی و میمنت پربازدید شه یه سنگ ب نشونه ی دعوا ب هم پرت میکنن شروع میکنن گیس همو ...

وای صبح ی تاپیک دیدم چ فوشایی میداد هزار صدمین کاربری اسمش بود دیدی؟

میفهمم واقعا آدم ناراحت میشه

واقعا بهم ریختم اخه حرفی نزدم میگه نمیدونستم بخاطر قد به احمق جواب پس بدم ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ن ساعت چند؟ چی میگف حالا؟ ماشالا دست ب فوششون عالیه اینجا

چی نمیگف خواهر 

کلی فوش یاد گرفتیم😂😂😂😂 

وای حرفایی وحشتناکی میگفتن ی ده بیس صفحه جلو رفت هی آمار فوش دهنده ها و فوش شنونده ها بیشتر میشد آدم روش نمیشد بخونه😂😂😂😂+۱۸که سهله تو بگو +۳۰

چی نمیگف خواهر کلی فوش یاد گرفتیم😂😂😂😂 وای حرفایی وحشتناکی میگفتن ی ده بیس صفحه جلو رفت هی آمار ف ...

تعلیق ابدیه پس😂

حالا واقعا کاری ب این چیزا ندارم ولی یذره شعوره خانوادگی ندارن اینا؟ زشته یه سری حرفا و فوشارو ادم بزنه خصوصا دختر..

حالا امشب اماره تاپیکای فیک ک درمورد فانتزی رابطه بود زیاد شده بود یکیم ظهری تاپیک زد شوهرم رییسه بنیادشهیدا شده بعد کاشف ب عمل اومد طرف چاخانِ اعظمه😂

تعلیق ابدیه پس😂حالا واقعا کاری ب این چیزا ندارم ولی یذره شعوره خانوادگی ندارن اینا؟ زشته یه سری حرف ...

وااااای😂😂😂😂😂 

بابا اصن ی وضعی بود اون تاپیک هنوز تو شوکم فوشای خیلی بدی بود میدونستم اسکرین می‌گرفتم نشونت می دادم وای چند تا فوش جدید یاد گرفتم ک هیچوقت ب دردم نمیخوره😂😂😂😂تازه فوش ننه هم میداد 

2790
2778
2791
2779
2792