2777
2789
عنوان

تجربم از ساکشن غبغب (تبریز)

933 بازدید | 12 پست

سلام من مهرما پیش دکتر عطا نیم اختر ساکشن کردم تو اگهی زده بود ۲۸۰۰رفتم دبه کرد نه ۴ت بعد ک من رفتم زنگ زدن گفتن بیاین همون ۲۸۰۰

اصلا راضی نیستم بعد دوماه چربی ها گلوله ای زیرچانم مونده زاویع فک ندارم جای سوراخها خیلی زشت دیده میشه و بسیار بزرگه 

الانم رفتم پیشش ک مارخودتونه لطفا درستش کن اصلا زیربارنمیره حتی باپرداخت هزینه لطفا دقت کنید و پیش این دکترنرین 

😜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساکشن غبغب سوراخهاش از بیرونه از گردن سوراخ میکنن زیرگوش

دکترت کار نابلد بوده ساکشن غبغب همه برش هاش از داخل دهن میخوره و بخیه جذبی میزنن از بیرون هیچ برش یا بخیه ای نمی خوره. 

قیمت هم خیلی کم گرفته ازت بقیه دکترا ۲۰ به بالا میگیرن

ناراحت شدم عزیزم بابتشامیدوارم مشکلش حل بشه❤ممنون که تجربتون رو در اختیار بقیه قرار دادین🌱کلا با ای ...

دوست عزیز ساکشن غبغب بد نیس ولی بیشترتحقیق کنید پیش دکتر باوجدان برین

🌺

😜
دوست عزیز ساکشن غبغب بد نیس ولی بیشترتحقیق کنید پیش دکتر باوجدان برین🌺

این دکتری که شما میگی پزشک عمومی هستش جراح نیست بی وجدان بخاطر پول بدون داشتن تخصص دست به جراحی زده 😓😓

این دکتری که شما میگی پزشک عمومی هستش جراح نیست بی وجدان بخاطر پول بدون داشتن تخصص دست به جراحی زده ...

بله پزشک عمومی هست باید به اینم شکر کرد انقدر زیاد هستن کسایی که خودشونو جای پزشک معرفی میکنن من قبل اینجا ۵-۶تا جای دگ هم رفتم که پزشک نبودن  

😜
بله پزشک عمومی هست باید به اینم شکر کرد انقدر زیاد هستن کسایی که خودشونو جای پزشک معرفی میکنن من قبل ...

اگه خواستین جراحی انجام بدین تو ناحیه صورت یا برین پیش جراح پلاستیک یا جراح فک و صورت. 

پزشک عمومی اصلا حق جراحی نداره سر خود با سلامتی و زیبایی مردم بازی میکنه .

شمام انشالا ورم و کبودی هات میخوابه شکلش خوب میشه