2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب ها و دوره های زیادی هست که شاید کمکت کنه

ولی اگه جزء تایپ تنوع طلب باشی ممکنه تا سالها نفهمی علاقه ات چیه

باید انقدر تست کنی تا بفهمی 

منم تنوع طلبم 

خیلی سخته

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

کتاب ها و دوره های زیادی هست که شاید کمکت کنهولی اگه جزء تایپ تنوع طلب باشی ممکنه تا سالها نفهمی علا ...

دقیقا منم تنوع طلبم حس میکنم نه از چیزی خیلی بدم میاد و نه از چیزی خیلی خوشم میاد

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
دقیقا منم تنوع طلبم حس میکنم نه از چیزی خیلی بدم میاد و نه از چیزی خیلی خوشم میاد

مهارت های مختلفو امتحان کن 

مطالعه مربوط به کشف علاقه و خودشناسی خیلی بهت کمک میکنه

خودم بین همه مطالعاتم، علم نومرولوژی (علم اعداد) خیلی بهم کمک کرد

علاقمو پیدا نکردم ولی تا حدی فهمیدم چه حوزه مشاغلی برام مناسبه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

مهارت های مختلفو امتحان کن مطالعه مربوط به کشف علاقه و خودشناسی خیلی بهت کمک میکنهخودم بین همه مطالع ...

این کشف علاقه و خودشناسی رو پیش مشاور باید انجام بدم؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
این کشف علاقه و خودشناسی رو پیش مشاور باید انجام بدم؟

کسایی هستن که متخصص کشف علاقه هستن

مثل مشاورهای مسیر شغلی

من تا الان فقط با مطالعه و تحقیق سعی کردم علاقمو پیدا کنم برای همین نمیدونم مشاوره چقدر میتونه کمک کنه

برای خودشناسی به نظرم پادکست ها و کتاب های خودشناسی و مدیتیشن خیلی کمک میکنه 

تست های شخصیت شناسی هم کمکت میکنه

کسایی هستن که متخصص کشف علاقه هستنمثل مشاورهای مسیر شغلیمن تا الان فقط با مطالعه و تحقیق سعی کردم عل ...

ممنونم ازت