2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روز ۴۱ ام

خدایا میدونی خیلی بهت امید داریم و خیلی منتظریم روزای آخر هست به حق حضرت فاطمه بهمون نظر کن

امروز روزه ساجده جان هست حدیث کسا به نیت شون میخونیم و از خدا و اهل بیت میخواییم حاجتشون برآورده بخیر‌کنن

و همه دوستان گروه به زودی دلشون شاد شه

سلام امروزدعاروبه نیت دل ساجده جون میخونیم انشاا.بواسطه این دعاتعجیلی بشه برفرج امام زمان وشفای عاجل همه مریضهاوسبزشدن دامن همه منتظرهاوپرداخت قرض مقروضین وبخشش گناه همه باتوسل به ائمه.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏

روز ۴۱ ام خدایا میدونی خیلی بهت امید داریم و خیلی منتظریم روزای آخر هست به حق حضرت فاطمه بهمون نظر ...

سلام عزیزم دیروز ب نیتت خوندم ان شاءالله اگه خدای مهربونم صلاح دونست حاجتت رو برآورده کنه اگرم ندونست بهترش رو نصیبت کنه ب حق حضرت فاطمه🌹🌹❤❤❤❤

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

خانوما به روزای اخر نزدیک میشیم من از الان خیلی دلم واسه اینجا تنگ میشه دوست داشتم بازم ادامه داشت 

من دوشنبه نوبت دکتر دارم اونجا معلوم میشه خدا دعامو قبول کرده یا نه ازتون خواهش میکنم بین دعاهاتون منو هم فراموش نکنین التماس دعا 😍

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

این روزایی که نبودم به نیتتون خوندم همش بیادتونم از فاطمه الزهرا خواستم حاجت همتون رو بده مخصوصا فاطمه جان که باعث شدن دورهم جمع شیم. بچه ها دلم گرفته دعام کنین. فردا نوبت سونوگرافی دارم. دعا کنین دوباره مشکل کیست نداشته باشم تا بتونم به طول درمان بارداریم ادامه بدم.نذر صلوات میکنم 1000 به نیت همتون برای سلامتی آقا امام زمان که انشالله خودش سفارشمون رو به خدا کنه. از خدا میخوام تا قبل از تولد خانممون فاطمه الزهرا حاجتمون رو بدن مخصوصا فاطمه جان که خیلی عزیزه که میدونم جایی که الان زندگی میکنه تنهاست و نیاز به ارامش روحی داره. انشالله خدا به همه نگاه کنه به من که یه بنده کوچیکش هم هستم نگاه کنه

محتاجم به دعاتون

این روزایی که نبودم به نیتتون خوندم همش بیادتونم از فاطمه الزهرا خواستم حاجت همتون رو بده مخصوصا فاط ...

ممنون عزیزم چقدر مهربونی شما

ایشالله شما هم‌با خبر های خوش بیایی 

برات ۱۰۰ صلوات نذر میکنم 

خانوما به روزای اخر نزدیک میشیم من از الان خیلی دلم واسه اینجا تنگ میشه دوست داشتم بازم ادامه داشت&n ...

عزیزم برای شما هم ۱۰۰ صلوات نذر کردم ایشالله که خوش خبر باشی و حاجت روا شی

روز ۴۲ ام

بیایین امروز اسمه خانم نرجس خاتون ببریم نام مادر امام زمان اگر ایشون از امام زمان بخوان امام زمان حتما حاجتمونو بخیر و خوشی بهمون میدن

دعا کنید روزای آخر هست شاید دیگه فرصت اینجور دورهمی ها نباشه

ایشالله که همه دل ها شاد شن تا تولد مادر سادات خبرهای خوشی تو راه باشه

هم چنین امروز روز کلثوم جان هست حدیث کسا به نیت ایشان میخونیم و از حضرت فاطمه میخواییم که حاجتشونو برآورده بخیر و دلشونو شاد کنن