2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم .من هر روز به نیت هرکی هست میخونم اما وقت نمیکنم اعلام کنم 

دو روز هم داشتیم به بیرون شهر میرفتیم با شوهرم و به نیتتون خوندم و بعدش دعای علقمه رو شروع کردم که تصادف کردیم یه تصادف زنجیره ای .خدا رو شکر کمربند رو چن دقیقه قبل بسته بودیم و چیز خاصیمون نشدو فقط ماشینمون داغون شد .این ها فقط بخاطر لطف خدا بوده که از یه بلای بزرگ ما دور شدیم .واسه منم دعا کنید که روحیم برگرده و خدا همچنان لطفش رو شامل حالم کنه .ان شا الله همه سالم و سلامت باشن

سلام دوستان گلم .من هر روز به نیت هرکی هست میخونم اما وقت نمیکنم اعلام کنم  دو روز هم داشتیم ب ...

اخی عزیزم

خداروشکر خودتون سالمین

انشالله ماشینتون هم درست میشه

مشکل مالی جبران میشه اما خدا نیاره جانی

هزاران با شکر سالمین

حتما بیا خبرشو بده انشاالله با خبرای خوب بیای عزیزم

مرسی عزیزم باشه حتما 

واقعا خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم ایشالا شما هم هرچی از خدا میخواین بهتون بده

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍

با اجازه املم زمان وارد روز ۴۳ ام میشیم

ایشالله به حق حضرت فاطمه و محبت ایشان حدیث کسا از ما قبول باشه و گره ها باز بشن

امروز روز محدثه جان هست از خدا میخواهیم هر چه زودتر حاجت ایشون ختم به خیر کنن و نور ائمه در زندگی تک تک اعضا گروه روز به روز بیشتر شه و مشکلات همگی رفع شه

دوستای گلم این چله داره تموم میشه

یه پیشنهاد دارم

اگر کسی خواست مجدد ختم بگیره اول اینجا بگه

بعد لینک تاپیکشو بذاره که استفاده کنیم

شک ندارم مداومت به این چله ها و ختم ها راهگشا و حاجت دهنده اس

ختم نادعلی، صلوات، بسم الله و و و

سلام 

به نیت فاطمه الف /ساجده/کلثوم جان روزهای قبل خوندم ولی نشد بیام بگم❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

امروز هم به نیت محدثه جان خوندم ایشالا حاجت روا بشه❤

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛