2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

روز ۳۹ ام شنبه روزه پیامبر رحمت است

امروز من نام شخصی دوبار در لیست نوشته بودم درنتیجه امروز بنامه شخصه خاصی نیست

امروز به نیت امام زمان میخوانیم برای سلامتی و فرج زودترشون

ازشون میخوایم که دعا کنن برای همه...برای همه مادر های منتظر...برای همه دخترای دم بدبخت...برای همه مادر و پدر های بیمار...برای همه زوج ها....برای همه بچه های مریض...برای همه دل هایی که دلشوره دارن

دعای امام زمان حتما مستجاب میشه خدا کنه به حرمت نامه حضرت فاطمه که بردیم آقا واسه ما هم دعا کنند و حاجت های تک تکمون بخیر و خوشی برآورده بشه و ایمانمون قوی تر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امروزدعاروخوندم انشاا.به حق ائمه همه حاجت رواشن وبیان اینجاخبرحاجت رواشدنشونوبدن.به حق فاطمه وپدرفاطمه.به حق فاطمه وهمسرفاطمه.به حق فاطمه وفرزندان فاطمه.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔 انشالله روحش غریق در ارامش باشه برای ارامش روحش صدتا صلوات میفرستم

عزیزم خیلی از لطف و محبتت ممنونم. خیلی خوشحالم کردی، خدا خوشحالت کنه  

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  
روز ۳۹ ام شنبه روزه پیامبر رحمت است امروز من نام شخصی دوبار در لیست نوشته بودم درنتیجه امروز بنامه ...

خب یکی از اسامی که فردا بنامش بود رو امروز میگفتیم .. فردا روز چهلم هست و آخرین روز .. ان شاء الله که همه حاجت روا شده باشن و یا مشکلشون حل شه و حاجت روا شن اگه حاجتی دارن .

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خدا رو شکر که امام زمان اجازه دادند به روز ۴۰ ام برسیم

۴۰ روز هست که دور هم‌حدیث کسا میخوانیم و به خاندان فاطمه توسل یافته ایم

ایشالله که خانم فاطمه زهرا خودشون گره هامونو باز کنن

امروز هم به نیت من هست حاجت اول برآورده شدن حاجت همه شما عزیزان هست که این مدت کنارم بودید

و بعد هم سلامتی خانواده ام و اگر خیر و صلاح هست خداوند یک بخت خوبی نصیبم کنن که بتونم یک‌ازدواج مناسب داشته باشم

از شما چه پنهان...

از یکی از بچه ها دانشگاه همیشه خوشم میومد...تا اینکه چند ماه پیش فهمیدم راجبه ام تحقیق کرده و میخواد بیاد خواستگاری...که یک نامرد بد امو بهش گفتو اون و مادرشو منصرف کرد...خیلی دلم شکست...واسم دعا کنید 

اگه خیر و صلاحمه خدا دوباره به دلش بندازه بیاد سمتم

خدا رو شکر که امام زمان اجازه دادند به روز ۴۰ ام برسیم ۴۰ روز هست که دور هم‌حدیث کسا میخوانیم و به ...

به نیتت خوندم فاطمه جون

مطمئن باش با این دل پاک و مهربون بزودی زود میای خبر خوب بهمون میدی

التماس دعا

از شما چه پنهان... از یکی از بچه ها دانشگاه همیشه خوشم میومد...تا اینکه چند ماه پیش فهمیدم راجبه ام ...

سلام 

سلام، فاطمه جون به نیتت خوندم.  ان شالا خدا یه بخت خیلی خوب قسمتت کنه. اگه صلاحت باشه ان شالا همون همکلاسیت بشه  . ان شالا همه حاجت مندان به خصوص اعضای گروه به زودی حاجت روا بشن.   

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...