2777
2789
عنوان

خارج رحمیه😭😭😭

198 بازدید | 26 پست

خانما توروخدا کسی تجربه ای داره بهم بگه

سه شنبه بتا دادم۷۴بود دیشب باز تکرار کردم ۹۲شد بود امروز‌صبح رفتم۱۰۶بود ی هفته از پریودی گذشته خارج رحیمه یعنی

چرا باید خارج رحم باشه؟ خارج رحم دورازجون درددارب حون ریزی داری مگه الکیه.خب طبیعی بچه بزرگ میشه بتا میره بالا

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم عجله نکن ، ارامشت و حفظ کن تا درد و لکه بینی نداری مشکلی نیست بذار یک هفته یا 10 روز دیگه آزمایش بده 

اگه تیتر به 1000 یا بالا تر رسیده بود برو سنو و اونوقت خارج رحمی بودن یا نبودن مشخص میشه 

منم تیترم خوب بالا نمی‌رفت تازه درد شدید هم داشتم اما خدا رو شکر مشکلی نبود

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
سلام عزیزم عجله نکن ، ارامشت و حفظ کن تا درد و لکه بینی نداری مشکلی نیست بذار یک هفته یا 10 روز دیگه ...

فردا میخواستم برم دکتر سونو کنه ببینه تو فالوپ چیزی نیس 

فردا میخواستم برم دکتر سونو کنه ببینه تو فالوپ چیزی نیس

عزیزم با این تیتر هیچی معلوم نمیشه یکم صبور باش 

من با تیتر 500 هم معلوم نشد 

تیتر 1000هم معلوم نشد دو روز بعد از اینکه تیترم 1000 بود رفتم سونو و بالاخره معلوم شد

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم با این تیتر هیچی معلوم نمیشه یکم صبور باش من با تیتر 500 هم معلوم نشد تیتر 1000هم معلوم نشد دو ...

خدا خیرتون بده ک‌جوابمو میدین دارم میمیرم از غصه

چند بود بتات عزیزم

اولین بتام 500 بود اما بعد از یک هفته به جای اینکه بشه حدود 3000 هزار یا 4000 هزار تازه رسید به 1000