2777
2789
عنوان

به نظرتون کرم پودر بازیگرها چیه؟

21336 بازدید | 49 پست

سلام به همگی

دوستان واقعا کسی میدونه بازیگرها اغلب چه مارک و چه مدل کرم پودری مصرف می کنند

میدونم که کلی زیرسازی و پرایمر و این حرف ها دارن و گریم هست ولی اگه به پیج هاشون برین و میبینین بعضی عکس و فیلم هاشون قشنگ مشخصه که یه روز معمولیه و گریمور حرفه ای هم نبوده

البته بیشتر اون دسته بازیگرها رو میگم که آرایش های سبک تا متوسط دارن و پوستشون طبیعی به نظر میرسه ....... مثل نیکی کریمی یا بهنوش طباطبایی یا شیلا خداداد

من خودم از کرم پودرهای گرون تا حالا فقط لانکوم میراکل رو دارم که به این عالی نمیشه

استی لادر هم تا جایی که دیدم به این صافی و درخشش نمیشه

ولی کرم پودر دیور مدل فوراور نداشتم کسی داشته یا کرم پودر شنل..... کسی تجربه ای داره؟؟؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا هميشه برا منم سوال بوده

من خودم از استانبول از نمايندگي مك پنكك و كرم گرفتم

ولي مثل اونا صاف واينميسه رو صورت

نميدونم چرا

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

لانکوم که عالیه ... بهترین مارکه فلن توبازار ..وسبک و باپوشش خوب ... بعد ازمک ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

کلا آرایش غلیظ دوست ندارم فقط از این حالت صاف و درخشش پوست خوشم میاد که خیلی هم طبیعی به نظر میرسه ....... میخواستم بدونم اطلاعات شما در چه حده؟ اینا چی میزنن انقدر پوستشون خوب میشه

اصلا مارک کرم پودر پرطرفدارشون چیه؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

درضمن .. قبل هر ارایشی پاکسازی وماسک مرطوب کننده و اسکراب میزنن ... وهمینجوری روی پوست ساده ارایش. نمیکنن .. سرم واسپری معدنی هم که پایه ثابته 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

شایلی جان کرولاین که میگن خیلی سنگینه مخصوصا پن استیک فکر نکنم خیلی ازش استفاده کنن پوستشون خراب میشه

کلا آرایش غلیظ دوست ندارم فقط از این حالت صاف و درخشش پوست خوشم میاد که خیلی هم طبیعی به نظر میرسه . ...

ربطی به ارایش نداره ... قبل هرارایشی باید پوست خوبی داشته باشی... بهترین مارک ارایشی هم استفاده کنی ولی پوستت اوکی نباشه کرم پودر روی صورتت اوکی نمیشه ...