2777
2789
عنوان

به نظرتون کرم پودر بازیگرها چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21341 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانوی شهریور جان خب بالاخره بعد از همه این آمادگی ها چی میزنن به عنوان کرم پودر؟

الان من لانکوم دارم خیلی خوب و سبکه ولی ماندگاریش کمه

گریم مک هم دیدم اینطوری نمیشه

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
لانکوم 120-200 مک 100-150

عزيزم سرتون كلاه ميذارن مك اصلا ايران نمياد

من ٤٠٠ تومن پول پنكك دادم فقط تو نمايندگيش

مرد هم امريكايي بود،پرسيدم كه اينايي كه ايران هستند محصولاتتون،خنديد گف اصلا ايران ما هيچوقت نميفرستيم،همش تقلبيه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

بچه ها ببخشید اینو میپرسم...حلوا و اب گوشت رو روی هم بخورم دل درد میکنه مشکلی ایجاد میکنه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزيزم سرتون كلاه ميذارن مك اصلا ايران نمياد من ٤٠٠ تومن پول پنكك دادم فقط تو نمايندگيش مرد هم امري ...

من ازایران نخریدم((: ازکانادا میفرسته. برام دوستم((:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

خب حالا هرچی که زیرش میزنن (هر چند که پرایمر هم مشکلات خودشو داره بعد از چند وقت باعث جوش میشه چون منافذ رو میبنده) ........ من بیشتر میخوام بدونم مارک کرم پودر چیه؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
خخخخ نخور 

دلم میخواد الان هم جلومه خو چیکارکنمممم.حلوا خوردم .الان دلم میخواد ابگوشت هم بخورم .واقعا بده؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

اینقد مارک کرم پودر هست که اصلا یه سریاشون ایران نمیان و گرون هم هستن 

به جز شنل و دیور مارک جورجیو ارمانی، میکاپ فکتوری و میکاپ فور اور و .... هست 

تو کلیپای آرایشی اینستا هم بیشتر از اینا استفاده میشه 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
دلم میخواد الان هم جلومه خو چیکارکنمممم.حلوا خوردم .الان دلم میخواد ابگوشت هم بخورم .واقعا بده؟؟؟

یکم بخور عزیزم چون حامله ای.. زياده روی نکن

یاد بگیر اگه بدی کردن بت...صاف کنی ولی نره لبخندت.. 😉😁
یکم بخور عزیزم چون حامله ای.. زياده روی نکن

فقط میترسم دل درد و خخخ اسهال نکنه گفتم بپرسم .مرسی دوستم 

تلما جان شما تجربه ای از شنل یا جورجیو داشتی؟

خب حالا هرچی که زیرش میزنن (هر چند که پرایمر هم مشکلات خودشو داره بعد از چند وقت باعث جوش میشه چون م ...

اونا علاوه بر کرم پودر خوب پوستشونم کاملا بی نقصه،اگه منظورت بازیگرایه هالیوود و تعدادی از بازیگرایه خودمونه،به نظرم قبل از کرم پودر گرون یه سری خرجایه دیگه برا پوست ضروریه،مثلا کرمایه مراقبتی خوب،یا همین میکرونیدلینگ و ماساژ و بخور و ...

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!