2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان.‌نی نی ات که بزرگ‌تر بشه. حدودا ۳ ساله بشه دوباره میشی مثل قبلت. پر شور و انرژی.  منم این روزها رو گذروندم حتی بدترش رو. اما پسرم که بزرگ تر شد از قبلم هم بهتر شدم

خوشبخت باشی عزیزم

ممنونم 

شما هم خسته نباشی

تو فکر نباش همه از روزمرگی خسته میشن

خستگی مال ادم هاس

ادم خسته میشه میشینه

یه نگاه به عقب میندازه

میبینه چقد راه اومده دیگه چقد راه مونده

بعد پامیشه

خستگیش در شد با انرژی تر حرکت میکنه

كان زندگي يعني تكرار.و تكرار .حالا ميشه اين تكراريارو جابجا كرد.مثلن ي روز در هفته بچه هارو مادرتون نگه دارن و شما براي خودت باشي.ختي ميتوني يروز مهد ساعتي بذاريشون.

والا منو میگین همه ی صداهای خونه منم فقط..با مادرشوهرم زندگی میکنیم وقتایی که خونه ساکتم یا سرم به کاری گرمه مگس هم تو خونه پر نمیزنه.. یعنی تا هفت ماهه پیش که هنوز عروسی نکرده بودیم اینا چیکار میکردن!!!؟همینجور یکی زل میزد به گوشی یکی زل میزد به تلویزیون!؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

خب خودتون دنبال سرگرمی بگردین وبخواین ک حالتونو خوب کنین ☺.شما نشستی منتظر شوهرت ک بیادحالتوخوب کنه حالامیبینی نمیکنه باشه اوکی خودت دست به کارشو ..😊به زندگی جوردیگه نگاه کن خداروشکرکن سالمی.بچه های سالم داری.شوهرت بالاسرته همتون سلامتین.به این فکرکن ارزوی خیلیاهستین 😍 باانرژی روزتوشروع کن فازمثبت بده ب خودت .فیلم ببین بروبیرون هوابخور.کارایی ک دوسداریوبکن یکم خستگی درکن.بابچهات تفریح کن نشدتونستی بسپارشون به کسی یروزو براخودت باش ولذت ببر.

شماها وقتی شوهراتون سرده چطور بیشتر از یکی بچه میارید؟😕

اتفاقا بچه دوم رو خودم بیشتر از شوهرم میخواستم گفتم با هم بزرگ میشن ولی حالا دیگه واقعا میفهمم مسئولیتشون سخته،درواقع با دوبچه خونه نشین میشی،ولی شوهرمم وقتی هست کمک میکنه،ولی بیشتر وقتا خودم دس تنهام