2777
2789
اخه والله من تازه مادر شدم  فعلا کله ام داغه حتی کهنه بچه رو دارم یا عشق میشورم از اینکه بچ ...

ای جانم خداحفظشون کنه یکی از ارزوهای منه قدرش روبدون 

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عصبی شدم بی حال و کم انرژی شدم قبلنا خیلی پرانرژی و اکتیو بودم ولی بچها و دغدغه هاشون مگه جونی واسه ادم میذاره همش باخودم میگم روزای جوانیم ب چ شکلی داره میگذره،اگه شوهرم حالا یه حرکتی میکرد با انرژی خیلی بیشتری زندگی میکردم ولی رفتارش باعث شده دیگه ازش انتظاری نداشتع باشم هرچند خیلی نیاز ب توجه دارم

منم بچم رو پامه.خروپفای شوهرمم رو خیلی رو مخمه.دلم میخاد خفش کنم😩😧

شوهرا فقط میگن بچه بیاریم همین که نصلشون منقرض نشه نکنه خیلی مهمن 🤣🤣🤣🤣

خیلی عصبی شدم بی حال و کم انرژی شدم قبلنا خیلی پرانرژی و اکتیو بودم ولی بچها و دغدغه هاشون مگه جونی ...

شوهرت از اول اینجوری بود

شوهرا فقط میگن بچه بیاریم همین که نصلشون منقرض نشه نکنه خیلی مهمن 🤣🤣🤣🤣

بخدایه صداهایی میده تنم میلرزه چندبار رفتم بیدارش کردم گفتم مثل آدم بخواب انگار نه انگار.آخه شوهرم تو هال میخوابه من وپسرم تو اتاق رو تخت.استارتر تنها نیستی عزیزم.ماهم همین مشکلات تو رو داریم خودمون باید جو شاد ایجاد کنیم به خودمون برسیم آهنگ بزاریم برقصیم.وگرنه از این مردا آبی گرم نمیشه.

ای جانم خداحفظشون کنه یکی از ارزوهای منه قدرش روبدون 

روزی شما بشه هر چی زودتر😗😗😗

من دیر ازدواج کردم

خونه پدر سختی کشیدم خیلی

برا همین ارامش الان زندگیمو با هیچی عوض نمیکنم

شکر خدا دیگه تنها نیستم و همسرم کنارمه

خب عزیزم هرکی یه جور از زندگی گله داره.. اگه میتونی و از دستت برمیاد خودت یه کم اوضاع رو تغییر بده منتظر شوهرت نباش..تو خونه با بچه ها مثلا ترتیب یه جشن چهار نفره بده..

همینقدر به ذهنم رسید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
شوهرت از اول اینجوری بود

اوایل ک بیشتر باهم وقت میگذروندیم ولی کم کم با اومدن بچه کاراشون و دغدغه دیگه وفتی نمیمونه ولی کلا ذاتش ادمی ک اهل محبت کردن ب زن نیس ولی برای بچها کم نمیذاره نمیدونم این مردا چی ازشون کم میشه گاهی با زبونشون زنشون رو اروم کنن