2777
2789

جان بفرما

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👆

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

یفتی؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دوتا بچه کوچیک دارم از صبح تاشب دارم ب کارای بچها و خونه میرسم ،آخر شب دیگه نایی ندارم با وجود اینکه خیلی ادم صبوری بودم ولی خسته و عصبی شدم شوهرم بیشتر وقتا سرکاره شبا هم ک باید مدام شیر بدم نه تفریحی نه خوشگذرونی روزا دارن میان و میرن خیلی خستم احساس افسردگی میکنم از این سبک زندگی اصلا لذت نمیبرم نمیدونم چیکارکنم؟شاید از نظر مادی هیچی کم نداشته باشم خونه زندگی ولی هیچ دل و دماغی ندارم مشکل دیگمم شوهرم ادم سردی ذاتش اینه و هیچوقت تغییر نمیکنه چون خیلی ازش خواستم دلم یه هیجان ازسمتش میخواد حتی حاضر نیس ابراز محبت کنه نمیدونم با این همه خستگی روحی چیکار کنم

منم دوتا بچه دارم و این مشکلاتی که گفتی رو دارم...بیشتر از همه سردی و بی منطقی همسرم اذیت میکنه و غیر قابل تحمل اوضاع رو..ولی چه میشه کرد

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
دوتا بچه کوچیک دارم از صبح تاشب دارم ب کارای بچها و خونه میرسم ،آخر شب دیگه نایی ندارم با وجود اینکه ...

عزیزم غصه نخور مثل هودت زیاده یکیش خودم الانم بچه روپامه

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
دوتا بچه کوچیک دارم از صبح تاشب دارم ب کارای بچها و خونه میرسم ،آخر شب دیگه نایی ندارم با وجود اینکه ...

من بچه ندارم ولی حس میکنم روزام تکراریه اخه مگه چقدرکارخونه هستش تابه همسرم میگم حوصلم سررفته میگه کارخونه بکن 🤔😯😯😯😯😒😒😒

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘

ای بابا.. من موندم اصن ماها چرا ازدواج میکنیم 

منظورم با استارتر نیستا کلی میگم انگار خیلیا از چاله درمیان میوفتن توچاه اولیشم خودممم😢😔😔😔

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

اخه

والله من تازه مادر شدم 

فعلا کله ام داغه

حتی کهنه بچه رو دارم یا عشق میشورم

از اینکه بچه دارم و دارم کهنه اش میشورم از خدا هی دارم تشکر میکنم

میگم داشته های من

ارزوی خیلی هاس که ندارنش

شکر خدا شوهرم نجیب و سالمه

فقط یکم پول نداره😄😄😅

بچه ام ناز و سالمه

شکر خدا برا بودنشون تو زندگیم

ای بابا.. من موندم اصن ماها چرا ازدواج میکنیم  منظورم با استارتر نیستا کلی میگم انگار خیلیا از ...

اخ گفتی عزیزم 🙂🙂🙂

میشه دخملی تودلیم یه صلوت بفرستیدسالم بیادبغلم‌😍😍😍😘😘