2777
2789
بارها باش صحبت کردم میگه من دیگه این مدلیم تغییر نمیکنم،خیلی از ویژگی های خوب رو داره مهم ترینشم مسئ ...

شاید تایم کاریش زیاده باشه و بدنش کشش نداشته باشه و واقعا خسته میشه 

سعی کنید فضای خونه رو شاد کنید و تو روزای تعطیل برید گردش و تفریح 

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم افسرده شدم

بعد کلی انتظار بچه دار شدم حالا حالم خوب نیست

تک و تنها توی شهر غریب دارم یه بچه اصلا نخواب رو بزرگ میکنم

همسرم فقط بلده از در بیاد بگه بابایی عاشقتم 😐

حالا اگه یه ذره نگهش میداشت دلم نمی سوخت

از اتاق گفتم بره توی هال بخوابه که صدای خروپفش دیوونم نکنه دیشب از توی هالم گفتم بره توی اتاق انتهای خونه بخوابه فقط صداشو نشنوم در حالی که قبل بچه اصلا از هم جدا نبودیم

همش حس بد دارم نسبت به زندگی

حالم بده😢😢

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

از من به شما نصیحت،اگر شوهرتون خیلی کمک کار نیست،اصلا پشت سر هم بچه نیارید...اینکه باهم بزرگ میشن وپشت هم اند و ...یه فریبه .

باهم بزرگ شدنشون به قیمت چی؟؟به قیمت ده سال پیر شدن و شکستن زن ؟؟؟

نه اینکه بخوام الکی حرف بزنم و حال گیری کنم،خودم سه تا دارم و میدونم استارتر چی میگن،بخصوص با مردهایی که خیلی گرم و عاطفی نیستن آدم داغون میشه.

بخدا از صبح تا شب جمع آوری و نظم و بشور و بذار،شب هم که تنگار بچه هام میشن چهارتا...بس که ادا داره و توقع

خدایا تنهامون نزار
خیلی عصبی شدم بی حال و کم انرژی شدم قبلنا خیلی پرانرژی و اکتیو بودم ولی بچها و دغدغه هاشون مگه جونی ...

شماتازه اول راهی منم دوتا بچه پشت سرهم بزرگ کردم شوهرم هم هیچ کمکی نمیکرد فقط مادی تامین میکرد باید انرژی داشته باشی برای بچه ها تازه وقتی مدرسه برن بزرگتر بشن مشکلاتشون هم بزرگتر میشه به نظر من خودت قوی کن به هیچکس متکی نباش