2777
2789
ن بابا اینجا خیلیا معیار ندارن ک بخاطرش ازدواج کنن.. زندگی افغانی طرز فکر اروپایی واسه ما ایرانیاست.

دقیقا

اکثرا دخترا بخاطر حرف مردم ازدواج میکنن که کسی پشت سرشون حرف نزنه ولی نمیدونن چه کار اشتباهی میکنن

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج شما سنتی بوده ؟؟؟ از اول اینطوری بوده؟

نه باعشق ازدواج کردیم،اوایل خیلی خوب بود تا یه سال بعد عروسی تقریبا اونموقع های ک هنوز تب وتاب داشت،ازشم میپرسم میگه من اینجوریم دیگه تغییر نمیکنم

نه باعشق ازدواج کردیم،اوایل خیلی خوب بود تا یه سال بعد عروسی تقریبا اونموقع های ک هنوز تب وتاب داشت، ...

ببخشید الان چند ساله ازدواج کردین ؟؟ مشکل مالی ندارین یا اتفاقی نیوفتاده که باعث شده اینطوری سرد بشه

دقیقا اکثرا دخترا بخاطر حرف مردم ازدواج میکنن که کسی پشت سرشون حرف نزنه ولی نمیدونن چه کار اشتباهی ...

من موقعی ک ازدواج کردم همش 20سالم بود و دانشجو بودم و وانموقع ها یه خواستگار بود ک از همه نظر کیس عالی بود ک شاید هرکی بود جواب مثبت میداد شاید اگه برمیگشتم بازم انتخابش میکردم ولی موضوع بی مهری اکثر مردای ایرانی وجود زن رو اونجور ک باید حس نمیکنن

من موقعی ک ازدواج کردم همش 20سالم بود و دانشجو بودم و وانموقع ها یه خواستگار بود ک از همه نظر کیس عا ...

میدونید این مشکلات همش برمیگرده به عدم شناخت زن و مرد از خواسته ها و نیازهای همدیگه و نبود برنامه ریزی درست 

میدونید این مشکلات همش برمیگرده به عدم شناخت زن و مرد از خواسته ها و نیازهای همدیگه و نبود برنامه ری ...

متاسفانه بخاطر سرخوردگی جنسی تو‌اوج نیاز جوانهامونقبول ازدواج بیشتر بخاطر رفع نیازه جنسی هست که بعد از رفعش خیلیها دلسرد میشن

متاسفانه بخاطر سرخوردگی جنسی تو‌اوج نیاز جوانهامونقبول ازدواج بیشتر بخاطر رفع نیازه جنسی هست که بعد ...

بله اینم یکی از دلایل اصلیه

8ساله،نه خدا روشکر مشکل مالی نداریم

چقد شما سعی و تلاش کردین واسه تغییر زندگیتون؟ با مشاور صحبت کردین؟

شوهرتون هم تلاشی کرده ؟

تفاوت سنی بچه هاتون کمه؟من به خاطر اذیتهای نوزادی پسرم هنوز نتونستم تصمیم به بارداری دوم بگیرم.منم ااون زمان شب و روز نداشتم از دست بچم و همسرم هم از صبح تا شب سرکار بود ولی مادرم خیلی کمکم بود اگه نبود میمردم.خدایی شوهرم هم از وقتی میومد تا وقت خواب بچه رو برام نگه میداشت کارامو بکنم.ولی میدونم خیلی دوره بد و سختی بود.وقتی خونه تنها بودم دعا میکردم 5 دیقه بخوابه من ناهار بخورم یا معذرت میخوام w برم.

چقد شما سعی و تلاش کردین واسه تغییر زندگیتون؟ با مشاور صحبت کردین؟ شوهرتون هم تلاشی کرده ؟

بارها باش صحبت کردم میگه من دیگه این مدلیم تغییر نمیکنم،خیلی از ویژگی های خوب رو داره مهم ترینشم مسئولیت پذیریش،ولی این رفتارش ازار دهنده شده