2777
2789
عنوان

برادر

639 بازدید | 28 پست

سلام دوستان نزدیک دو ساله ازدواج کردم. وقتی مجرد بودم  بخاطر شرایط کاری بابام مجبور بودم با برادر و زنش زندگی کنم از بدترین روزای زندگیم بود. زنش خیلی با سیاست بود کل مغز برادر بدبخت منو شستشو داده بود ولی با این وجود زندگی خودمو میکردم کاری به کار شون نداشتم یه روز سر یه موضوع که خودمم الان الانم تو شکم منو کتک زد جای سیلی هاش الانم درد میکنه 😢😢😢 بعده اون موضوع ازش متنفر شدم ازمم حلالیت خواست ولی نتونستم ببخشمش. بعده عروسیم هرشب کابوس میدیدم که داره منو کتک میزنه

😢😢😢😢

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌باشم‌حلال نمیکنم و دوری میکنم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

اخه چرایعنی ربطی به زنش داشته   

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است

والا منم داداشم گرفته زده کاملا بی دلیل الان که دارم مینویسم درد دارم...سپردم بخدا فقط میخوام ببینم اخر عاقبتش چی میخواد بشه😢

یا ایتهاالنفس المطمئنه الرجعی الی ربک الراضیه المرضیه...عاشق این ایه ام💞💖💞
من جای پدرت بودم برادرتو کتک میزدم تا دیگه دست رو خواهرش بلند نکنه انقد بدم میاد از این داداشا

منم این انتظارو از پدرم داشتم ولی فقط یه نصیحت بهش کردو تموم شد. راستشو بخوای پدرمم نمیبخشم

پسرم دنیامه خدایا خودت مواظبش باش