2777
2789
عنوان

دلم گرفته

536 بازدید | 60 پست

سلام دوستای عزیزم .ما سه ساله ازدواج کردیم همسرم ایناچند برادرن پدر شوهرم وقتی اومد خواستگاری گفت خودم از لحاظ مالی تامینتون میکنم چون همسرم دانشجو بودن بعد اینکه جواب مثبت داده شد و همه چی تموم شد فهمیدم همسرم بیجاره تمام مخارجا روقرض کرده وپدرشون به قولشون عمل نکردن خلاصه گذشت مااوایل درامدمون خیلی خیلی کم بود در حد ماهی ششصد تومن که بااون قسطم میدادیم هرمناسبتی هم که میرسید ما براشون عیدی وکادو روز پدر ومادر میگرفتیم که ازبابت اینا من اصلا هم ناراحت نمیشم ولی اونا دریغ از یکم محبت یکم کمک پدر شوهرم جایی مشغول بودن و ازدوجا درامد داشتن یکی ازحقوقشون رو به پسر سومیش که دردانش بود میداد وکلا فرق میزاشتن درحالیکه وضع اوناخیلی خوب بود ومایه عالمه قرض ووام داشتیم خلاصه برادر شوهر خرج نیکرد وکیف میکرد حالاچند ماهه پدر شوهرم یکی از درامداشو ازدست داده واون برادر شوهرم میگه هرماه یه مبلغی بزاریم تا بابام سرکار نره من بااین قضیه هیچ نشکلی ندارم ولی خود پدر شوهرم میگن ماهمین یه درامدمون برامون کافیه ولی این برادر شوهرم دست بردار نیس که نه بدین بیاد ماهروقت میریم خونشون شوهرم یواش به مادرش پول میده جلو باباش نمیده که دلش نشکنه یا گوشت میگیریم خلاصه دست خالی نمیریم 

حالامشکل ایتجاست ماراه دوریم خونه مادر شوهرمم یه خوابست هالشون بخاری داره ولی اتاق بخاری نداره  ماماهی یه بار گاها دوماه یه بار میریم شهر اونا تواون اتاق میخوابیم الان دیدم جاری بهم پیام داده میگه مامان گفته بخاری بگیرید 

ماالان اومدیم خانه های سازمانی اینجا پکیج هستش و بخاری هایی که مال جهازم بود روگذاشتم انباری حالا مادرشوهرم میگه شمابخاری جهازتو بیار مابزاریم اتاق درصورتیکه خونشون کوچیکه ویه بخاری کافیه من اصلا دلم نمیخواد جهازمو بدم ببرن خونه اونا به خدااصلا لازم نیس نمیدونم چرااینطوری میکنن

به خداهرچی تونستیم کمککردیم ولی سر این فرق گذاشتناشون خیلی دل چرکینم اصلا نمیتونم فراموش کنم وقتی روکه من تازه عروس بودم ونمیتونستم یه دست لباس بگیرم یاباردار بودم وکلا فکرمون پیش این بود که کم نیاریم بعد ایشون هرماه ششصد میداد به اون پسرش که درامدش چند برابر ما بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بده بهشون ولی یاداوری کن که قرض میدی بهشون و حتما پسش میگیری!

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

عزیزم بخاری خودتو نده جهازته،به جاریت میگفتی همگی پول بزاریم بگیریم چرا فقط شما

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
به خداهرچی تونستیم کمککردیم ولی سر این فرق گذاشتناشون خیلی دل چرکینم اصلا نمیتونم فراموش کنم وقتی رو ...

عزیزم بزار همون پسرش ک خرج میکرد بره بخره یا حداقل همگی باهم پول بزارن،اینجوری بشه هر دفعه هر چی بخوان از شما میگیرن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

نازی چقدر تو گلم ...معلومه خیلی خانومی افرین خیر میبینی ..دررابطه باتبعیض قایل شدن بایدبگم همه جاییه منم اینطور بودم چه میشه کرد...بخاری رو دوست نداری نده وبه همسرت میتونی بگی یادگارعروسبمه اگرم که دادی ضررنکردی اگر کسی باهاش گرم شد انشاالله براپدرومادرت که زحمتتوکشیدن حسنه میفرستی من پیشنهاددیگه ای که مصالحه امیزباشه به ذهنم نمیرسه