2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 60 پست

حالا که اینجوره بگو پول بزارن داداشا بخاری بخرن براشون.به شوهرت بگو اینا یادگاریه و بعدها لازم میشه.فقط با آرامش بگو دعوا نکن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا وقتی مادرشوهرتو دیدی به روی خودت نیار وقتی خودش گفت بخاری رو بیار خونه ما بگو مامان ببخشید نمیتونم  بیارم چون مامان خودم خواست بهشون ندادم  اگه بفهمن به شما دادم ناراحت میشن  پول بزاریم برای شما بخریم

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
مشکل اینجاس خونشونم کاملا بی در وپیکره بره دیگه برنمیگرده

پ اصلا نده ...بهونه بیار بگو دادم مامانم اینا یا داداشم یا ابجی

از سرت وا کن

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
نازی چقدر تو گلم ...معلومه خیلی خانومی افرین خیر میبینی ..دررابطه باتبعیض قایل شدن بایدبگم همه جاییه ...

اخه اون اتاقشون روکلا مصرف نمیکنن به جزمواردی که ما میریم یاهمگی جمعیم که اونم نهایت ماهی یه باره کاملا هم یه بخاری کافیه

در اینکه کمک کردن و دست گیری کار پسندیده ایه شکی نیست ولی بنظرم یه جوری ناراحتیتونو بهشون بفهمونید.فرق گذاشتن اصلا کار خوبی نیست.شاید شما از پدرشوهرت کمک نمیخواستید و اونا میخواستن؟حالا هم بنظرم بخاری جهیزیتو نده یه بهونه بیار و به شوهرتم بگو که از رفتاراشون ناراحتی.خب رفتارشون درست نبوده.اونم شما با این همه فشار مالی.

شماتاحالاحرفی یاشکایتی کردین پیش پدرشوهرتون که چرافرق گذاشتن یاچرانوقع نیازتون به شماکمک نکردن وزدن زیرحرفشون حالاکه اونابه شمااحتیاج دارن ....واقعا نمیدونم چی بگم چون مادرشوهرمنم دقیقاهمینه

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  

مامعلوم نیس تاکی تو این خونه بمونیم واقعا کاراشون یادم میافته نمیتونم

اون سری میش همسرنم گفتن همسرمم پیش من گفت مامان میگه بخاریتون روبدید به من منم چیزی نگفتم

اخه اون اتاقشون روکلا مصرف نمیکنن به جزمواردی که ما میریم یاهمگی جمعیم که اونم نهایت ماهی یه باره کا ...

خوب چرا باخوبی ودرکمال ارامش ناراحتیتو ابرازنمیکنی یا خیلی قشنگ ورک نظرتو بگو بگو دران زمان که پولهای بی زبونو میدادن به پسردیگشون الان وقته جبرانه واونه که بایدجور این بی پولی روبکشه وشماهم اگرتابدین ساعت کارکوچکی کردید ازسر علاقتون بوده وجبری نبوده وجبر رانخواهید پذیرفت یعنی چی ...یعنی لطفااااااا کاری رو تحمیل نکنن عواقب خوبی نداره 

شما رک بگو نمیدم

من و مادرشوهرم قبلا تو یه ساختمون بودیم. بابا بزرگم یه فرش برای پا گشا بهم هدیه داده بود و اون فرش اضافه بود و همونجوری تو کاور بود گذاشته بودم گوشه اتاق مادرشوهرم گفت این فرش که استفاده نمیشه بده من ببرم پایین پهن کنم. منم رک گفتم هدیه بابابزرگمو بدم شما پهن کنی تو خونتون؟ گفت آره.. گفتم ببخشید ولی من اصلا این کارو نمیکنم و درخواست شما هم درست نیست. بعدش گفت نه من شوخی کردم

عطر تو دارد این هوا ، سر به هواترین منم...

کاش فقط فشار مالی بود وقتی برادخترم حاملهدبودم هرسری میرفتم حرف ازاین بود که اقاجون گفته هرکی بهم بگه بچه اینا پسره صدهزارمژده گونی میدم فلان میکنم درصورتیکه تمامی عروسابچشون دختر بود ولی کسی جرات نداشت پیششون ارزوی پسر کنه

الان دوباره نوشتت خوندم متوجه شدم جاریت که بخاری جهازت نگفته منظورش خریدن واسشون بود چندبرادر پول بذارن واسه خونه مادرشون بخاری بخرن به عروسا چه ربطی داره مادرشوهرتم سادس واقعا و بنظر پرتوقع

کاش فقط فشار مالی بود وقتی برادخترم حاملهدبودم هرسری میرفتم حرف ازاین بود که اقاجون گفته هرکی بهم بگ ...

عزیز دلم این نشون از ضعف خودتون داره نه اینکه ادم بی احترامی کنه ولی نه اینکه خوبی را از حد بگذرونه تا عده ای خیال بد بکنن.سعی کن هر جا چیزی ناراحتت کرد لاقل یه ذره بروز بدی.به شوخی یا جدی.همینا تو دلت میمونه کینه میشه.