بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر عشقی رو اگه مدام استفاده کنی و اصلا قطع نکنید بهترینه،چرا پیدا نکنی ،من راحت سفارش میدادم میفرس ...
آخه یه تعدادی دکتر عشقی زده بودن میگفتن خوب نشدن عزیزم ولی شما که میگی دلم قرص میشه چون احساس میکنم آدم دقیقی هستی و مرتب دارو رو استفاده میکنی و این داروها هم برای اثر بخشی و تداوم نیاز به استمرار داره .درسته عزیزم ؟
آخه یه تعدادی دکتر عشقی زده بودن میگفتن خوب نشدن عزیزم ولی شما که میگی دلم قرص میشه چون احساس میکنم ...
ببین عزیزم کرم دکتر عشقی برای روی دست و صورت خیلی خیلی خوب جواب میده اما من شنیدم برای جاهای دیگه خییییلی سخت جواب میده ،من سی سال مبتلا بودم همه راهها رو رفتم و فقط از کرم دکتر عشقی تونستم جواب بگیرم و ده سال کنترل کنم بیماریم رو اما وقتی ول کردم مصرفش رو بعد دوسال لکه ها برگشت و بیشترم برگشت، برای همین میگم نباید مصرفش رو قطع کنید ،بعد خوب شدن هم هفته ای دوبار باید مصرف کنید