2777
2789

دیشب شام خونه مادرشوهرم دعوت بودیم جاریمو شوهرش ،  و خواهر شوهرم ک مجرده.

ماجرا اینجوریه ک جاری من واقعا ادم خیلیی عجیبی هستش ، اینارو نمیگم چون جاریه .

خلاصه با یسری حقه ها اومد با برادر شوهرم ازدواج کرد . دلیل ازدواجشونم این بود ک اینا ی گروه دوستی داشتن چنتا دختر پسر بودن .(ما دیشب فهمیدیم باهم بودن ازقبل) جاریمم عاشق برادر شوهرم میشه و با یسری حقه و اینا که اینجا نمیشه گفت مياد سمتش. خانم حامله میشن بعد ک فهمیدن این حامله شده رفتن عقدش کردن و ازدواج کردن باهم .

دیشب بحث کیک و کلوچه های مادرشوهرم بود ، برادرشوهرم خطاب به جاریم گفت یادته وقتی کلوچه های مامانو میاوردم چقد دوست داشتی همشو میخوردی ؟

بعد شوهرم برگشت گفت مگه باهم بودین؟

یهو خواهرشوهرم برگشت گفت وا پس بچشون از رو هوا اومده 🤕😂

جاریمم بلند شد رفت دیگه شام نخورد .

منم به شوهرم گفتم خب برا چی میپرسی به ما چه ربطی داره 

هم دلم برا جاریم سوخت هم از طرفی با خواهرشوهرم موافق بودم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خواهر بی شعوری 

خنده هم نداره 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب الان چه موضوع مهمیه برای شما؟ خدارو شکر عاشق هم بودن و ازدواج کردن همین مهمه حالا شما و بقیه بشینید مسخره کنید و به کشفیاتتون افتخار کنید از خوشبختیشون کم نمیشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

وا به خودشون ربط داره چرا شماها باید دخالت کنید 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

وا چقدر عجیب خو باخنده جمعش میکرد داستان قهرش چی بود خو برادرش ازکجا بدون دیگه وااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم