2777
2789

دیشب شام خونه مادرشوهرم دعوت بودیم جاریمو شوهرش ،  و خواهر شوهرم ک مجرده.

ماجرا اینجوریه ک جاری من واقعا ادم خیلیی عجیبی هستش ، اینارو نمیگم چون جاریه .

خلاصه با یسری حقه ها اومد با برادر شوهرم ازدواج کرد . دلیل ازدواجشونم این بود ک اینا ی گروه دوستی داشتن چنتا دختر پسر بودن .(ما دیشب فهمیدیم باهم بودن ازقبل) جاریمم عاشق برادر شوهرم میشه و با یسری حقه و اینا که اینجا نمیشه گفت مياد سمتش. خانم حامله میشن بعد ک فهمیدن این حامله شده رفتن عقدش کردن و ازدواج کردن باهم .

دیشب بحث کیک و کلوچه های مادرشوهرم بود ، برادرشوهرم خطاب به جاریم گفت یادته وقتی کلوچه های مامانو میاوردم چقد دوست داشتی همشو میخوردی ؟

بعد شوهرم برگشت گفت مگه باهم بودین؟

یهو خواهرشوهرم برگشت گفت وا پس بچشون از رو هوا اومده 🤕😂

جاریمم بلند شد رفت دیگه شام نخورد .

منم به شوهرم گفتم خب برا چی میپرسی به ما چه ربطی داره 

هم دلم برا جاریم سوخت هم از طرفی با خواهرشوهرم موافق بودم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواهر بی شعوری 

خنده هم نداره 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب الان چه موضوع مهمیه برای شما؟ خدارو شکر عاشق هم بودن و ازدواج کردن همین مهمه حالا شما و بقیه بشینید مسخره کنید و به کشفیاتتون افتخار کنید از خوشبختیشون کم نمیشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

وا به خودشون ربط داره چرا شماها باید دخالت کنید 

فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای  🌙 

وا چقدر عجیب خو باخنده جمعش میکرد داستان قهرش چی بود خو برادرش ازکجا بدون دیگه وااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم