2777
2789
عنوان

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 91 پست
همینو بگو حالا بازم دارن طرفداری میدن چون فقط اون حرف از دهن خواهرشوهر درومده 😂😂😂

از دهن هرکی دراد اگه یاد بگیریم سرمون تو پایین تنه هم نباظه دنیا جای بهتری میشه...خود خداهم گفته ابرو نریزید گناهش پای خودشون دیگه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خانما من فضول نیستم دخالتم نکردم 

سر میز نشسته بودم نمیتونستم اون وسط موقع دعواهاشون گوشامو بگیرم که .

همونطور ک گفتم خواهرشوهرمو شوهرم دخالت کردن

لطفا الکی قضاوت نکنید چون هیشکدومتون از وضعیت جاریم و خودم ک چقدر باهاش حرف زدم خبر ندارید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه برادر شوهرت چه تحفه ای که این جوری با حرص تعریف کردی والا ایشون جاری بدبختم حامله کرده می‌خواسته رهاشم بکن به امان خدا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وای ببخشید من ابروی جاریشو بردم شما به بزرگی خودت ببخش دوستان ابروشو نبرین اسمشم پاک کنید 😒

اگه یه مقدار ای کیو داشتین میفهمیدین دارم راجب خواهرشوهره حرف میزنم 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

چه ربطی به این مسائل خاله زنکی داره؟ 

خواهر شوهر جاری و....؟ 

بحث منم منم کردنه 

خیلی نباید مغرور بود 

من پاکم طرف فلانه 😐

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من فاز اونایی که از جاری اسی طرفداری کردم و نمی‌فهمم طرف قبل از ازدواج باردار شده این یعنی فاجعه آدما هستن دوران عقدم میترسن باردار بشن چون این حرفو از دهن خواهرشوهر اومده بیرون انقد گارد گرفتن وگرنه خودشونن میدونن خوب نیست

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

حالا مگه برادر شوهرت چه تحفه ای که این جوری با حرص تعریف کردی والا ایشون جاری بدبختم حامله کرده می‌خ ...

مگه میدونی چجوری حامله شده؟ قضاوت نکن نمیخوام اینحا بگم چجوری حامله شده چون شایید خودشون رضایت نداشته باشن و ممکنه تعلیق شم

اتفاقا بعضی چیزا رو باید گفت ک فک نکنن خییییلی زرنگن و کسی از کاراشون خبر نداره

اینی ک ی دختر تو دوران دوستی حامله شه تا بوده بد و زشت بوده شاید بعضیا خوششون میاد اینقد حمایت میکنن ولی برا بقیه هنوز ی مسئله ی قبیح هستش

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

خب هر کسی نفهمه راه و چاه چیه و فرهنگ چیه و چه جوری باید باعث بشه براش بقیه احترام قائل بشن و به هر دری بزنه که ازدواج کنه ، یسری افراد هم پیدا میشن اینجوری مسخره شون کنن ،،، این چیزا عادیه اسی . خودش میخواسته بقیه مسخره اش کنن وگرنه برا خودش ارزش قائل میشد و اینجوری خودشو قالب نمیکرد