بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم ی عادت بدی که داره سر غذا با بچم بحث میکنه اونم واسه اینکه اعصابش بهم نریزه میگه سیر شدم بم ...
خیلی بده سعی کن به شوهرت بفهمونی
سر غذا نه با بچش بلکه با همه هیچوقت بحث نکنه آدم واقعا نمیفهمه داره چی میخوره مزه غذا تلخ میشه تو دهنش جه فکر میکنن بخدا غذا خوردنم تموم میشه علف که نیست بعدش تا میتونن بحث کنن😑
چرا اینطوریه واقعا تورو خدا راهکاری پیدا نکردی برو تاپیک منم ببین اونجا بهم بگو عزیزمببین منو به چه ...
من مامانم فوت شده
بابام وسواسه ظرفا یروز دیر میشورم لباسا دیر میشه کلی غور میزنه از زندگی خسته شی از مدرسه میام مهلت نمیده من حرف بزنم یعنی گوش نمیده یا از روز خودش تعریف میکنه این شد اون شد یا هم غور میزنه باز یه موقعا واسه اینکه مدرسه نرم باید کلی گریه کنم
مامان باباهای اطرافیانم برای بچه هاشون جوووووونشونم میدن ولی من تا یه چیز میشه جلو همه خرابم میکنههه ...
منم رفته بودیم خونه فامیل چون ریاضیم خوب نیست تمرین نمیکنم یعنی همش میگفت ریاضیش ضعیفه بچه های فامیل تجدید میشدن ننه و باباشون لا پوشونی میکردن نمیگفتند اونموقع مال من همه خبر دارن آدمو مسخره میکنن یا دختره قیافش مثل چی به من میگفت یعنی تو از من بهتری یه اعتماد بسقفی اندامشم خاله خرسه 😒
من مامانم فوت شده بابام وسواسه ظرفا یروز دیر میشورم لباسا دیر میشه کلی غور میزنه از زندگی خسته شی از ...
والا همینننننننننننن 💔💔
اینقدررررررررر دل منو تو این سالها شکونده و لهم کرده و نابودم کرده اعصابم ضعیف شده بدنم ضعیف تر واقعا دیگ نمد سفر دلمو واس کی باز کنم حس می کنم ۴۰ سالمه