2777
2789
عنوان

عهههه😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 55 پست
بدترین فحششه؟نمیدونی مامان من چه چیزایی میگه هههه پسسسس

کیور هم میگه گاهی 

مادر ..ج.....نده هم میگه زمانی که خیلیییییی عصبیه 

منم زورم میاد به مادرش همین فوش رو میدم و میخاد منو بزنه 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

من پنجاه و رد کردنم خیلی بده تا یکم حرف بهشون میزنی خودشون کشش ندارن میگن سرم درد اومد و فلان حالا ا ...

دقیقاااااااااااااااااااااااا یه گوشه منو گیر میاره یا میزنه یا فحش میده، الان مچ پام بخاطر این شرایط لعنتیم آسیب دیده 

بهونه تراشی و وقت تلف کنیه همش اه ولی من نمیخوام جلوش کم بیارم واقعا آخه تورو سننه مادر من بسه ته آدم چقد دیگ باید عقده تو وجودش داشته باشه ک اینطور بلاها سر بچش بیاره

فاک تو این زندگی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واهاییییییی با جون و دلم درکت میکنمممممممم ❤💗

‌کاش آدم اینطور چیزا رو درک نکنه 

آخه بعدم میگیم چرا ما مثل اون خرخونا نمتونیم درس بخونیم یا چرا نمره ۲۰ های کلاس تو درسای سخت به پنج نفر نمیرسن مشکلات عزیزم مشکلات زندگی باعث افت جونی و مغزی میشه🙂🖤

کص+.... کو... ج***باز 😐😐😑پدصگ ک... ی***

من مامانم عقده ای نبود خوب بود 

همون زمانم که مامانم بود بابام بحثش میشد با من یعنی اگه مامانم اون زمان نبود من سیاه و کمبود بودم مامانم میومد وسط 

😭😭😭😭😭😭 چندمی من دهمم

بخدا این رسم زندگی نبود من دستام داره به شدت میلرزه و دارم عررررررررررررررر میزنم تو خونهههه 

من تاحالا ندیدم همسایه های دور و اطرافمون ی چیز کوچولو حتی دعوا بکنن فقط بزن و بکوب بودههههه

بخدا این رسم زندگی نبود من دستام داره به شدت میلرزه و دارم عررررررررررررررر میزنم تو خونهههه من تاحا ...

نگاه کن بابای من خوبه اگه من زندگی نکنم همش ظرف و لباس ..... هر کاری گفت همون لحظه انجام بدم احترام بزارم هر جی گفت چیزی نکم چون بزرگتره فقط بگم چشم 

خوب بنظرت میشه؟

کی اینقدر بیکار و بی نقصه؟

امیدوارم ب حق علی ب حق پنج تَین بمیرممممم فقططط

خدا نکنه تلاش کن مستقل بشی دستت بره تو جیبت خلاص میشی میری خونه اجاره میکنی سوا سعی کن حرفه یاد بگیری درس حالا حالا ها شغلی به تو نمیده اگه نظری رفتی رشتت چیه؟

بخاطر همینه ک درک میکنیدوره های دیگه یا نچشیدن یا اینقد چشیدن ک یادشون رفته

میدونی منم پارسال فشار روم نبود 

الان موضوع آینده نهایی دارم باید درک کنن فشار نمیشه هم از این طرف هم از اون طرف منفجر میشم خو تا چیزی میگم فلان کار کن بعد برو درست بخون خو خسته میشم نا هن انسانیم روزای تعطیل ساعت ۱۲ بیدارم میکنه نمیزاره بخوابم مثل بقیه زورم میاد بقیه تا ۲ و ۳ ظهر خوابن

نگاه کن بابای من خوبه اگه من زندگی نکنم همش ظرف و لباس ..... هر کاری گفت همون لحظه انجام بدم احترام ...

هیچ کس واقعا آخه ینی چی؟؟؟؟ 

مگه تو کلفت باباتی یه ساعت میره سرکار بعد حتما چشاش از حدقه میزنه بیرون وقتی میاد عاجز و خسته و کوفته اس به ما چه واقعا؟؟؟ چرا ما نباید مثل بقیه تو راحتی و لذت باشیم و فقط درد و رنج حس کنیم چرا اونا فقط خوش خوشانشونه و تو خونه هاشون همش جشن و عروسی و بهترین چیزا بهراست؟؟!! 

خوشبحالت ک مامانت مرده کاش منم میمرد... 

خدا نکنه تلاش کن مستقل بشی دستت بره تو جیبت خلاص میشی میری خونه اجاره میکنی سوا سعی کن حرفه یاد بگیر ...

آره والا خواهر حرف حقت تا صبح ❤❤

کاش یه خواهر مث تو داشتم.... 

خواهر کوچیکم شده پادوی مامانم هر جا اون میره خواهرمم هست دمب مامانمه فقطط

2790
2778
2791
2779
2792