2777
2789
عنوان

عهههه😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 55 پست
هیچ کس واقعا آخه ینی چی؟؟؟؟ مگه تو کلفت باباتی یه ساعت میره سرکار بعد حتما چشاش از حدقه میزنه بیرون ...

چرا خوشحالم من تا مامانم بود دردی نداشتم بدترین دردم مشقام بود دقدقه نداشتم آرامش داشتم وقتی مامانم فوت شد بابام واسه اینکه من تنها بودم بازنشسته شد تابستونی هم کلی دردسر کمرش عمل کرد سکته خفیف کرد سوی یه چشمم رفت ولی همچی گذشت ک الان خداروشکر سالمه پارسال و سال قبل خودش کارا رو انجام می‌داد غذا درست می‌کرد.... ولی امسال واسه چشمم سرش پایین میکنه دور میره نمیتونه همه کار انجام بده فشار رو منه اخلاقش خوبه ها ولی درک از خستگی نداره

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

آره والا خواهر حرف حقت تا صبح ❤❤کاش یه خواهر مث تو داشتم.... خواهر کوچیکم شده پادوی مامانم هر جا او ...

من که تک فرزندم 

تو هم مثل خواهرمی 

راستش بابام خیلی بد نی ولی درک نداره 

وگرنه همه میگن چقدر خوبه برات آیفون گرفته و فلان......

خوب وقتی هر ظهر دعوامون میشه چه فایده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی منم پارسال فشار روم نبود الان موضوع آینده نهایی دارم باید درک کنن فشار نمیشه هم از این طرف هم ...

میفهممت قشنگگگگگگگ درکت میکنممممم 

تازه حساب اینم بکن ک من پارسال مامانم بازنشسته شد و افسردگی گرفت بخاطر کارش ک کلانم همش تلقین بخودش بود بعدم خواهرم پارسال رفت اول و دنگ و فنگای اول ابتداییم ک همه میدونن منم نهم بودم دیگ و امتحان نهاییاممممم

ببین چ آشفته بازاری بوده... 

میفهممت قشنگگگگگگگ درکت میکنممممم تازه حساب اینم بکن ک من پارسال مامانم بازنشسته شد و افسردگی گرفت ب ...

اونا هم دقدقه دارن ما هم داریم دقدقه رو دقدقه 😂💔

چرا خوشحالم من تا مامانم بود دردی نداشتم بدترین دردم مشقام بود دقدقه نداشتم آرامش داشتم وقتی مامانم ...

بگردممممممم 🥺

ولی قدر زندگی و شرایط خودتو بدون نمیدونی من چ فشارا و افسردگی هایی کشیدم هیچ کس اینو نمیدونه و تو اولین نفری هستی ک بت میگم شاید باورش برات سخت باشه اما من دو ماه نخوابیدمممممممم دو مااااااااااه 

هر شب تا صبح گریه و خونریزی شدید پام و دستام و معدم

بیمارستانی شدم، مادرم همش فحششششششش و کتکککککک بابام صدبرابر بدتر ، افسردگی شدید و حاد تحت فوقانی تا یکسال و بعدشم دوستای عوضی و ج*نده ام... 

بگردممممممم 🥺ولی قدر زندگی و شرایط خودتو بدون نمیدونی من چ فشارا و افسردگی هایی کشیدم هیچ کس اینو ن ...

فشااااااااااااااااار درسی و نهمم ک دیگ خودت میدونی بقرآن مجید نهم از کنکورم بدتره بد بد بد 

الان انگشت شصتم اینقد داخل استخونش پوکه و درددددددد میکنهههههههه ک نگم واست و انگشت اشاره و فاکم 

بدبخ روزگار و بدشانس ترین آدم کره زمینم 

همه هم ک ماشاالله با خونواده ما خودشونو مقایسه میکردن

و هعی اه و افسوس خصوصا مادربزرگم

فشااااااااااااااااار درسی و نهمم ک دیگ خودت میدونی بقرآن مجید نهم از کنکورم بدتره بد بد بد الان انگش ...

منو طلسم و نفرین کردن بقرآن

فقط دلم میخوادخود*کشی کنم همین

بگردممممممم 🥺ولی قدر زندگی و شرایط خودتو بدون نمیدونی من چ فشارا و افسردگی هایی کشیدم هیچ کس اینو ن ...

چقدر بدهههه این وضعیت تو میدونم الان من هرچی بگم نمتونم آدمای اطرافتو توجیح کنم که بگم خوبنو فلان چون معلومه دلن پره و کلی دلیل داری من فقط میتونم بگم تو سال ها پیش همین روحیه رو نداشتی چیز مادرزادی نیست به صبر و زمان نیاز داری زمان زخما رو خوب نمیکنه اما شرایطو تا دلت بخاد عوض میکنه حتا اگه بدبخت ترین آدم دنیا هم باشی ته کاست یکم امید نگه دار روزهای سخت رفیق نداره باید خودت به خودت دلداری بدی تلاش کنی گریه زیاد خوب نی بجاش سعی کن شبا زود بخوابی حالتو بهتر میکنه قرص ضد استرس و فلان هم نخورد آدم مثل مرده ها میشه ببین شرایط هیچوقت راحت نیست هیچوقت خوب نیست تو هستی که باید کنار بیای شرایط هیچوقت کنار نمیاد چه تو خودتو نابود کنی با گریه و بی خوابی..‌

چه تلاش کنی واسه آینده و امید داشته باشی بلاخره میگذره ولی درست توعه که چطور عمرت بگذره آیندت چطور باشه اینم از من غریبه به تو نصیحت

فشااااااااااااااااار درسی و نهمم ک دیگ خودت میدونی بقرآن مجید نهم از کنکورم بدتره بد بد بد الان انگش ...

همینه ولی هیچ کاری نشد نداره 

هیچ چیزیم لقمه آماده نیست باید استخونات بشکنه تا موفق بشی بعدم دعا و طلسم چیه من که اعتقاد ندارم زیاد الانم ملا خوب کجا بود اینا همه کلاهبرداری دارن میکنن ببین زندگی تو هر چقدر بد باز از ذهنت میاد سعی کن مثبت تر نگاه کنی امیدت به آینده باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز