2777
2789
عنوان

عهههه😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 55 پست
من انسانم بنظرت یا چی😭💔

رشتت چیه ?

تو انسانی آدم که واسه هاپ هاپ دو تا سگ هار دورش ناراحت نمیشه خواهر خودتو بالا بکش کو..ر پدر بقیه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همینه ولی هیچ کاری نشد نداره هیچ چیزیم لقمه آماده نیست باید استخونات بشکنه تا موفق بشی بعدم دعا و طل ...

خودمم اعتقاد به این چرت و پرتا ندارم اصلا و ابدا ولی مامانم کلا میکنه تو مخم ک تو نفرین شدی نفرینت میکنم

حرفتو قبول دارم ولی نمیدونم این زندگی تاوان کدوم اشتباه و کدوم کارمه

زندگی میخاد یه آدم موفق و پخته بده بیرون 

چون کسی که سختی نکشیده موفق نمیشه همیش آدمای موفق کسای بودن که درد کشیدن تو سن کم تو انتخاب شدی واسه آماده شدن واسه یه آینده خوب به شرطی که کم نیاری

خودمم اعتقاد به این چرت و پرتا ندارم اصلا و ابدا ولی مامانم کلا میکنه تو مخم ک تو نفرین شدی نفرینت م ...

از این گوش بگیر از اون گوش در کن مادر یا هر کس دیگه اجازه نده باعث بشن تو خودتو گم کنی حرفاشون مهم نباشه تو کار خودتو بکن

رشتت چیه ?تو انسانی آدم که واسه هاپ هاپ دو تا سگ هار دورش ناراحت نمیشه خواهر خودتو بالا بکش کو..ر پد ...

تجربی اصفهانم تو چی؟ 

خودمو حقیر نباید کنم جلوش و اولاشم نکردم اتفاقا خیلی ایستادگی کردم اما منم ادمم و تا یه جایی توان دارم و میکشم البته الانم هنوز خسته نیستم

تجربی اصفهانم تو چی؟ خودمو حقیر نباید کنم جلوش و اولاشم نکردم اتفاقا خیلی ایستادگی کردم اما منم ادمم ...

ای خداا منم خیلی تجربی دوست دارم ولی نمیارم چون ریاضیم خراب شده تو حال خوبی نبودم از هفتم خراب شده من بندرعباسم انتخاب رشته نکردم هنوز بقیشم میتونی فقط مرور نکن فکر نکن درباره حرفاشون نذار تو حافظت اولویت بشن

ای خداا منم خیلی تجربی دوست دارم ولی نمیارم چون ریاضیم خراب شده تو حال خوبی نبودم از هفتم خراب شده م ...

عزیزدلمی اتفاقا من از جنوبیا خیلی خوشم میاد ❤

تازه بعدش بیای دهم میفهمی درس و تحصیل چیهه دهم یه سیلی محکمی میزنه تو گوش آدم ک نگو و اینقد سخت میشه همه چیز اصن قابل توصیف نیست

عزیزدلمی اتفاقا من از جنوبیا خیلی خوشم میاد ❤تازه بعدش بیای دهم میفهمی درس و تحصیل چیهه دهم یه سیلی ...

خلاصه آرزوی موفقیت و سلامتی برات 

دارم فکر اون چیزا رو دور کن خیالم راحت باشه 

فکر نمونه انرژی مثبت به خودت بده روزی یبارم حتما مدیتیشن کن 💚💚💚💚

2790
2778
2791
2779
2792