2777
2789

تاپیکای قبلیو بخونین بیشتر متوجه میشین خلاصه وار میگم براتون چون از مجردیش گفته بود و من یکم روم تاثیر گذاشته بود گفتم خط مجردیتو بردار و اونم بالاخره داد بهم

چنروز بعدش سر موضوعی که بازم میگم تو تاپیکاگفتم قهر کردیم باهم تا اینکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه لحظه خشکم زد نمیدونستم راجب چی حرف میزنه اصلا گفتم منظورت چیه گفت خطمو گذاشتی رو گوشیت رفتی واتساپ گفتم من خطتو شکوندم چجوری میخوام برم واتساپ گفت آره نمیدونم بهم گفتن که تو واتساپ آنلاین بودم انگاری میخواست مچ منو بگیرم اینم بگم که من واقعا خطو نذاشته بودم رو گوشیم

دیگه رفتم براش اسکرین گرفتم از بازدیدشو تو یه برنامه دیگه فرستادم واسش زیرشم نوشتم خیلی نا امیدم کردی واقعا منو اینجوری شناختی واقعا دلم شکته بود اصلا توقعشو نداشتم بعد چنروز یهو زنگ بزنه اینارو بگه 

چن دقه بعدش زنگ زد چنباری ولی من برداشتم اینجاش خیلی مهمه من تو تاپیکای قبل گفتم که بدون من میخواست بره تو جمع دوستای متاهلشون که قول داده بود بدون من نره البته اونام کلا اینجورین که بدون خانماشون نمیان بعداز اینکه گفت میرمو بحثمون شد فکنم فردا یا پس فردای همون روز رفتم به یکی از خانمای دوستش پیام دادم

دیگه رفتم براش اسکرین گرفتم از بازدیدشو تو یه برنامه دیگه فرستادم واسش زیرشم نوشتم خیلی نا امیدم کرد ...

راستشو بگم مرد واقعی نیست

حرف مردم روش تاثیر میذاره 

اما بحث یه عمر زندگیه واقعا سخته تصمیم گیری اما بنظرم با کمک مشاوره از نو زندگیتو بساز

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖