2777
2789
عنوان

همونیم که با نامزدش قهر بودی بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم به طور خیلی نامحسوس بفهمم رفته یانه ولی اصلا یک درصدم سوالی که پرسیدم ضایع نبود اول احوال پرسی کردم و ازخانمه وقت ناخن گرفتم بعدش گفتم کی میرین بیرون اینروزا چون قبلشم همش بمن می‌گفت بیا پس اصلا سوالم ضایع نبود که بهم گفت فعلا بچها برنامه نریختن

حالا امشب بعد اینکه اسکرین شاته رو براش فرستادم که بازدیدشو ببینه بفهمه رو خطش نبودم برام نوشت وقتی حرف منو قبول نداری و میری آمارمیگیری ببینی سر حرفی که زدم هستم(قول داده بود بدون من نره تو دوران آشنایی) منو بیشتر داغون میکنه 

من یهو خشکم زد منظورش چی بود ازین حرف از کجا فهمیده من از خانم دوستش پرسیدم؟ یا کلا همینجوری گفته

حالا امشب بعد اینکه اسکرین شاته رو براش فرستادم که بازدیدشو ببینه بفهمه رو خطش نبودم برام نوشت وقتی ...

خب اول میگه واتساپ رو نصب کردی.

بعد که دید ضایع شده میگه آمارمو درآوردی.

انگار هنوز از یچیزی مطمئن نیست این وسط میخواد یه دستی بزنه.

هیچ‌گردن نگیر.

بگو به خودت شک داری؟  

خب اول میگه واتساپ رو نصب کردی.بعد که دید ضایع شده میگه آمارمو درآوردی.انگار هنوز از یچیزی مطمئن نیس ...

از وقتی خطه رو بهم داده همش عصبیه بحث درس می‌کنه الانم که بعد چنروز زنگ زده میگه تو واتساپ نصب کردی انگار میخواست مطمئن شه ببینه رفتم رو واتساپش یانه

کامل خوندی؟سوال اخرمو

آره خوندم، از اونجایی که قضیه ی واتساپ و خطشو هم بهت یه دستی زده، اینم ممکنه همینطوری گفته باشه.. به هر حال شما که مستقیم از خانم دوستش سوالی نپرسیدی پس نگرانی نداره

اما در کل مشکل شما به راحتی با مشاوره حل میشه (البته یه مشاور کار بلد) 

خب اول میگه واتساپ رو نصب کردی.بعد که دید ضایع شده میگه آمارمو درآوردی.انگار هنوز از یچیزی مطمئن نیس ...

بمن میگه رفتی آمار میگیری ببینی سر حرفی که من زدم هستم یانه(از خانم دوستش پرسیدم که کی میرین بابچها بیرون میخواستم ببینم رفته یانه)بنظرت این حرفش ارتباطی با این خانم داره یانه

از وقتی خطه رو بهم داده همش عصبیه بحث درس می‌کنه الانم که بعد چنروز زنگ زده میگه تو واتساپ نصب کردی ...

خب اون میتونه دوباره همون سیم‌کارت رو بره بگیره.

ولی تکلیفت رو خوب روشن کن باهاش اگه قصد ادامه داری.