تاپیکای قبلیو بخونین بیشتر متوجه میشین خلاصه وار میگم براتون چون از مجردیش گفته بود و من یکم روم تاثیر گذاشته بود گفتم خط مجردیتو بردار و اونم بالاخره داد بهم
چنروز بعدش سر موضوعی که بازم میگم تو تاپیکاگفتم قهر کردیم باهم تا اینکه
میخواستم به طور خیلی نامحسوس بفهمم رفته یانه ولی اصلا یک درصدم سوالی که پرسیدم ضایع نبود اول احوال پرسی کردم و ازخانمه وقت ناخن گرفتم بعدش گفتم کی میرین بیرون اینروزا چون قبلشم همش بمن میگفت بیا پس اصلا سوالم ضایع نبود که بهم گفت فعلا بچها برنامه نریختن
حالا امشب بعد اینکه اسکرین شاته رو براش فرستادم که بازدیدشو ببینه بفهمه رو خطش نبودم برام نوشت وقتی حرف منو قبول نداری و میری آمارمیگیری ببینی سر حرفی که زدم هستم(قول داده بود بدون من نره تو دوران آشنایی) منو بیشتر داغون میکنه
من یهو خشکم زد منظورش چی بود ازین حرف از کجا فهمیده من از خانم دوستش پرسیدم؟ یا کلا همینجوری گفته
آره خوندم، از اونجایی که قضیه ی واتساپ و خطشو هم بهت یه دستی زده، اینم ممکنه همینطوری گفته باشه.. به هر حال شما که مستقیم از خانم دوستش سوالی نپرسیدی پس نگرانی نداره
اما در کل مشکل شما به راحتی با مشاوره حل میشه (البته یه مشاور کار بلد)
خب اول میگه واتساپ رو نصب کردی.بعد که دید ضایع شده میگه آمارمو درآوردی.انگار هنوز از یچیزی مطمئن نیس ...
بمن میگه رفتی آمار میگیری ببینی سر حرفی که من زدم هستم یانه(از خانم دوستش پرسیدم که کی میرین بابچها بیرون میخواستم ببینم رفته یانه)بنظرت این حرفش ارتباطی با این خانم داره یانه