2777
2789
عنوان

همونیم که با نامزدش قهر بودی بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 40 پست
آره خوندم، از اونجایی که قضیه ی واتساپ و خطشو هم بهت یه دستی زده، اینم ممکنه همینطوری گفته باشه.. به ...

یه لحظه حس کردم خانم دوستش رفته گفته بهش در صورتی که شماره همو ندارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمن میگه رفتی آمار میگیری ببینی سر حرفی که من زدم هستم یانه(از خانم دوستش پرسیدم که کی میرین بابچها ...

احتمالش هست.

ولی خودت هیچی نگو تا خودش بگه کی گفته بهش.

شما هم یه سوال دیگه پرسیده بودی از خانمه.

خب خانمه به شوهرش گفته.شوهره هم به پارتنر شما.اینم احتمالش هست

اخه میگم که طوری نبود که ضایع باشه اصلا من اول وقت ناخن گرفتم وسط حرفامون گفتم کی میرین بیرون چون همش بمن می‌گفت بیا

اخه میگم که طوری نبود که ضایع باشه اصلا من اول وقت ناخن گرفتم وسط حرفامون گفتم کی میرین بیرون چون هم ...

ببین من خودم همه مسائل روزم رو برای همسرم تعریف میکنم.

مثلا فلانی پیام داد گفت فلان فیلم رو بفرست و اینا...

اونم رفته گفته ، خب دوست شما متوجه شده که چرا زمان دورهمی رو پرسیدی 

ببین من خودم همه مسائل روزم رو برای همسرم تعریف میکنم.مثلا فلانی پیام داد گفت فلان فیلم رو بفرست و ا ...

زمان نپرسیدم گفتم اینروزا نمیخواین برین(منظورم این بود منم بیام)چون همش میگفت بیا که گفت فعلا بچها برنامه نریختن این وسط حرفهای دیگمون بود که کلا راجب کلی چیزای دیگه حرف زدیم