2777
2789
چجور تهمتی؟

گفتم که من زن دوم همسرم هستم کل شهر رو پر کردن به خودمم تو پیامکاشون گفتم در حالی که همسرم یه بار ازدواج کرده اونم منم

خدایا هوامو داشته باش💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله طبق ماده 697 قانون مجازات اسلامی تعزیرات. میتونین

خیلی ممنونم ازت باید بریم دفتر قضایی چون همسرم خیلی ناراحت می خواد همین فردا شکایت کنه

خدایا هوامو داشته باش💚
گفتم که من زن دوم همسرم هستم کل شهر رو پر کردن به خودمم تو پیامکاشون گفتم در حالی که همسرم یه بار از ...

برا خودتون زندگی کنید ن بخاطر حرف مردم

این مسئله چیز چندان بدی نیس ک ارزش شکایت داشته باشه

میتونی شکایت کنی ولی برا ی مسئله‌ ساده خودتو خسته میکنی تازه کلی پول هم باید خرج کنی

برا خودتون زندگی کنید ن بخاطر حرف مردماین مسئله چیز چندان بدی نیس ک ارزش شکایت داشته باشهمیتونی شکای ...

آخه قبلش کلی فحشم به مادرم دادن بعد من خواستم دوستانه حلش کنم شروع کردن تهمت زدن به من به جای اینکه من دوستانه اومدم جلو دوستانه جواب بدن شروع کردن اینطوری برخورد کن

خدایا هوامو داشته باش💚
خیلی ممنونم ازت باید بریم دفتر قضایی چون همسرم خیلی ناراحت می خواد همین فردا شکایت کنه

بله برین دفتر خدمات قضایی پرینتشم ضمیمه شکایت کنید ماده اشم گفتم 697 قانون مجازات اسلامی تعزیرات حتما بگین استناد کنن. مجازاتش جز در مواردی که حد است یهنی شلاق. جزای نقدی درجه 6 و احتمال زیاد محکوم میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا