2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی عزیزماگ ثنا نداشته باشه چی؟ چجوری تفهیم اتهام میشه؟ و بعد از چند روز؟

عزیزم تفهیم اتهام فرق داره. روزی که شکایت میکنید همون روز شکایت میره دادستانی. مدیر دفتر پیامک میده. بعد قاضی مدت 7 روزه تعیین میکنه بعد یه پیامک دیگه مدیر دفتر میده  مشخص میکنه فلان روز بیاین دادسرا. بعد مراحل بعدی. کسی هم ثنا نداشته باشه ابلغ قانونی یا واقعی میشه. اگه نیاد جلب میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم پرونده با پرونده تفاوت داره مثلا تصرف عدوانی. فوری خارج ارز نوبت رسیدگی میشه. یا پرونده مشروبات الکلی امروز بگیرن فردا حکم میدن . اما فحاشی و توهین و اینا تقریبا 3 ماه طول میکشه پرونده بیاد دادیاری یا بازپرسی برای تفهیم اتهام. و سایر مراحل دادگاه کیفری 2 و... 

و اگر کسی کلا تو ثنا ثبت نام نکرده باشه مامور ابلاغ بصورت حضوری و فزیکی ابلغ و می برا محل سکونتش. 

و اگر کسی کلا تو ثنا ثبت نام نکرده باشه مامور ابلاغ بصورت حضوری و فزیکی ابلغ و می برا محل سکونتش.

خواهرم با ی پسره دوس بوده بعد میفهمه پسره با ی خانم متاهل هم دوست بوده بعد این آشنای ما میره ب زنه میگه ب شوهرت همه چیو میگم اگ ی بار دیگه ی نامزدم پیام بدی فکر کنم بعدش میره ب شوهر اون زن میگه من دوست زنتم و خواستم سر ب سرش بذارم و ... شوهره هم میگه فدای سرت و ... 

حالا میگه ممکنه ازم شکایت کنن برا همچین چیزی یا ن میگه توو روبیکا بهشون پیام داده بعدم دیلیت کرد چند وقت پیش زنگ میزنه ب زنه میبینه شماره اش خاموشه میگه ب احتمال قوی سیمکارتشو عوض کرده

عزیزم تفهیم اتهام فرق داره. روزی که شکایت میکنید همون روز شکایت میره دادستانی. مدیر دفتر پیامک میده. ...

اونا هیچ شماره ای از خواهرم ندارن فقط توو روبیکا بهشون پیام داده بعدم دیلیت کرده بخاطر همین مسئله‌ پیچیده اس

خواهرم با ی پسره دوس بوده بعد میفهمه پسره با ی خانم متاهل هم دوست بوده بعد این آشنای ما میره ب زنه م ...

نه شکایت نمی کنن. موضوع تمام شدست. اگرم کردن یه موقع از اول انکار کنن بگن من خبر ندارم نمیشناسمشون. گوشیمو برداشتن باهاش پیام دادن. اقرار نکنه. 

نه شکایت نمی کنن. موضوع تمام شدست. اگرم کردن یه موقع از اول انکار کنن بگن من خبر ندارم نمیشناسمشون. ...

خیلی ممنونم بنظرتون اگر شکایتی میکردن توی چند روز بهش پیام میدادن ک ازت شکایت شده؟؟

این موضوع برمیگرده ب مهر ماه