2777
2789
عنوان

💔کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 54 پست
خوب درستو اونجا میخونی و ب میگردی منظورم این بود با این شغل اونجا زندگی کنی

میتونی اونجا زندگی کنی و پرونده کسایی که ایرانی هستن ولی به مشکل خوردن به عهده بگیری

مثال میزنم مثل وکیل طلاق یه خانم ایرانی از یه مرد مثلا آلمانی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

هنوز نهمی الان نا امید نشو و تلاشت رو بیشتر کن

اما همه نباید دکتر بشن هرچیزی که علاقه داری میتونی توش بهترین بشی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینطوریام نیست ببین من هفتم و هشتم بخاطر کرونا هیچی نخوندم و صفر صفر بودم با معدلای شونزده هفده ولی ...

خوب من هفتم و هشتم ریاضیم شهریور دو شدم یعنی نخوندم 

ولی استرس اینجاس که امسال سختگریه نمره مهمه یعنی من باید هر سال ۱۳ میشدم 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

هنوز نهمی الان نا امید نشو و تلاشت رو بیشتر کناما همه نباید دکتر بشن هرچیزی که علاقه داری میتونی توش ...

خوب از شانس بد به پزشکی علاقه دارم

خوب از شانس بد به پزشکی علاقه دارم

اگه علاقه داری تلاش کن

برنامه ریزی کن

یه جمله هست میگه اشک هایی که میریزی همون عرقیه که تو مسیر تلاش نریختی 

اگه علاقه داری تلاش کنبرنامه ریزی کنیه جمله هست میگه اشک هایی که میریزی همون عرقیه که تو مسیر تلاش ن ...

خون اوکی تلاش میکنم 

ولی روحیمو چطور خوب کنم من با این روحیم نمیتونم خوب

عزیزم تو الان درسِت اینجوریه و اینهمه فشار روته و نمیتونی بخونی

میخوای بری تجربی با اون رقابتی که داره چند سال میخوای پشت کنکور بمونی به اینش فکر کردی؟ میخوای روانت پشت کنکور داغون بشه یا باید حسابی بخونی و نمره هات ۱۹ به بالا باشه یا انقدر به خودت سخت نگیر

مهاجرت هم باید درسخون و نخبه باشی و سختی زیاد داره به هرحال باید همه چیو درنظر بگیری و واقع بین باشی

بعد نه اینکه مهاجرت خوب نباشه ها یا اینکه نتونی، نه بخوای میتونی خیلیم خوبه ولی باید بدونی دردسراش چیه و چی پیش روته و خوبیاش و بدیاش چیه و اصلا توانشو داری واسش کلی تلاش کنی و... 

ولی مدرستونم خوب نیست مدرسه هم خیلی مهمه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خوب من هفتم و هشتم ریاضیم شهریور دو شدم یعنی نخوندم ولی استرس اینجاس که امسال سختگریه نمره مهمه یعنی ...

منم ریاضیمو نمره های خوبی نیووردم اصلا هفتم و هشتم حتی فکر کنم پایین تر از سیزده میووردم. ببین تو داری اشتباه میکنی الان تازه چون و هفتم و هشتم اینطوری شده باید نهمو بکوب بخونی بالا بشی ن اینکه بگی خب هفتم هشتم این شد پس نمیشه پس تموم شد نهمم نمیخونم

اینقدر از این حرفا به ما زدن اینقدر استرس دادن تجربی برای من شده بود یه آرزو و گریه میکردم که نمیتونم ولی خوندم تا اوردم توهم فقط و فقط و فقططط بخون و اهمیت نده 

عزیزم تو الان درسِت اینجوریه و اینهمه فشار روته و نمیتونی بخونیمیخوای بری تجربی با اون رقابتی که دار ...

مهجرت بحث دبیرستانه سعی میکنم جایی خوبی برم دبیرستان 

الان فشار رومه نه اینکه نشه ولی از ۳۵ نفر کلاس ما ۲۹ نفرمون ریاضیمون ضعیفه و به زور میخونیم منم نمیدونم ضعیفم یا چی چون با این روحیم نتونستم اصلن بخونم

خون اوکی تلاش میکنم ولی روحیمو چطور خوب کنم من با این روحیم نمیتونم خوب

روحیت وقتی به هدفت برسی هم خوب نمیشه؟

منم ریاضیمو نمره های خوبی نیووردم اصلا هفتم و هشتم حتی فکر کنم پایین تر از سیزده میووردم. ببین تو دا ...

خوب بخدا اگه روحیم درست شه انگیزم بر میگرده 

و میخونم

ببین الان فقط باید پایه تو قوی کنی و درسا رو مفهومی بخونی

یعنی باید درسای هفتم و هشتمت هم بخونی (فقط بخاطر اینکه یاد بگیری) تا نهمتم خوب بتونی بخونی 

بعد امتحان فقط برای میان ترم و ترم تمرکز کن امتحانای کلاسیو بریز دور اصلا مهم نیست اصلا ولش کن به شرطی که میان ترم و ترم رو خوب بدی

تو میتونی ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین الان فقط باید پایه تو قوی کنی و درسا رو مفهومی بخونییعنی باید درسای هفتم و هشتمت هم بخونی (فقط ...

ببین همه درسام خوبه فقط ریاضی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز