2777
2789
عنوان

💔کاش

360 بازدید | 54 پست

یه موقعه هه میگم کاش نبودم 

حتا یه موقهای مرگ خودمو تصور می‌کنم و کلی گریه میکنم و میگم کاش میمردم دنیا هیچوقت واسم جایی آروم و قشنگی نبود من فقط ۱۴ سالمه اما من به هدفم نمیرسم نمیتونم شغل آیندمو داشته باشم منم دلم میخاد تجربی بیارم ولی نمیتونم چون من زندگی هیچ آرامشی نداره هیچ انگيزای نداره کاش مادرم میموند شاید من میتونستم چون اگه اون بود نمیزاشت اینطوری بشم ۳ساله که نیست و من از زندگی افتادم نمیدونم من دارم تاوان چیو میدم چرا نمیتونم مثل بچه های بقیه باشم اونا شادن کلی رفیق دارن آرامش دارنواسه همینه همه درستشون خوبه اما من هیچی ندازم جز این حس که میخام نابود شم من امسال از پارسال بدتر شدم با اینکه هدفم بهتر شدن بود💔🙂الانم چشمام پر اشکه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی بگردم خدا بهت صبر بده 🥺🤍

فقط میتونم بگم قطعا برای هدفی آفریده شدی و خدا به اندازه توان آدم به آدم درد میده تو خیلی قوی هستی

مرسی که دووم آوردی مطمئن باش تهش قشنگه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
الهی بگردم خدا بهت صبر بده 🥺🤍فقط میتونم بگم قطعا برای هدفی آفریده شدی و خدا به اندازه توان آدم به ...

مرسی 

ولی من وقتی فکر میکنم 

که رشته ای که میخاستم برمو از دست دادم دیگه تحمل ندارم 

هر سال یه مشکل چرا نمیشه من فقط میخاستم تجربی برم چون علاقه داشتم و الان هیج علاقه ای ندارم که انسانی و فنی... برم  💔🙂خوب این زندگی کجاش قشنگه

برو سر درس و مشقت بابا

بیشتر وقتا نمیتونم مدرسه برم 

چون میدونم این من نیستم من میتونم بهتر از این حرفا باشم 

ولی خیلی حالم بده 

مرسی ولی من وقتی فکر میکنم که رشته ای که میخاستم برمو از دست دادم دیگه تحمل ندارم هر سال یه مشکل چرا ...

منم نتونستم برم تجربی اما الان عاشق انسانی ام و میگم خداروشکر 

چون الان میدونم اگه من تجربی بودم تهش پشت کنکور میموندم

اما الان نمراتم خوبه تو انسانی و بیشتر جای تلاش دارم و بازار کار خوبی هم داره و من با روحیه حساسم اصلا برای تجربی ساخته نشدم و اونموقع فکر میکردم دنیا به پایان رسیده واسم ولی الان میبینم خیلی خوش شانس بودم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
بیشتر وقتا نمیتونم مدرسه برم چون میدونم این من نیستم من میتونم بهتر از این حرفا باشم ولی خیلی حالم ب ...

حالا چرا افسردگی گرفتی ..برای هدفت بجنگ به جای نشستن و غصه خوردن .. الان نتونی درست و حسابی درس بخونی و رشته خوب بری فردا میشی زن یکی که باید خونه بچه نگه داری و واسه دوزار از مرده منت بکشی ..الان راهتو مشخص کن

منم نتونستم برم تجربی اما الان عاشق انسانی ام و میگم خداروشکر چون الان میدونم اگه من تجربی بودم تهش ...

خوب من اگه انسانی برن 

فقط وکالت رو دوست دارم 

که همه میگن مهاجرتش سخته و نمیشه 

من نمیخام اینجا بمونم ❤️‍🩹

خوب من اگه انسانی برن فقط وکالت رو دوست دارم که همه میگن مهاجرتش سخته و نمیشه من نمیخام اینجا بمونم ...

حقوق بین الملل خصوصی بخونی میتونی راحت مهاجرت کنی

حالا چرا افسردگی گرفتی ..برای هدفت بجنگ به جای نشستن و غصه خوردن .. الان نتونی درست و حسابی درس بخون ...

موضوع مهاجرت هست 

من اگر انسانی برم فقط وکالت علاقه دارم‌

که نمیتونم باهاش مهاجرت کنم و سخته 

تازه اگه خیلی تاکید داری رو تجربی میتونی تغییر رشته بدی همون تابستون سال دهم به یازدهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز