2777
2789
عنوان

💔کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 54 پست
حقوق بین الملل خصوصی بخونی میتونی راحت مهاجرت کنی

میشه بیشتر دربارش برام توضیح بدی 

چطوریه از کی باید بخونی و اینا 

بعد باهاش چند سالگی میشه مهاجرت کرد؟

چیکار میکنن اصلن این نوع حقوق؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهمه فکر کنم

خب نهم که هنوز نرفته انسانی یا تجربی و هنوز وقت داره تلاش کنه امسال بخونه میاره نهایتا غیر انتفاعی میره

اما اگه دهم باشه میتونه در کنار انسانی دهم تجربی هم تو خونه بخونه و بره امتحان بده بالای ۱۰ بشه قبوله

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خب نهم که هنوز نرفته انسانی یا تجربی و هنوز وقت داره تلاش کنه امسال بخونه میاره نهایتا غیر انتفاعی م ...

دبیرستان ها الان هرکیو بخان ثبت نام کنن هر رشته ای ملاکشون معدله نه اینکه فقط بالای ده باشه و اینکه بخاد دهم تغییر رشته بده خیلیییی سخته به این اسونیا نیست اصلا ممکنه هیچ ظرفیتی نباشه مخصوصا تجربی

خب نهم که هنوز نرفته انسانی یا تجربی و هنوز وقت داره تلاش کنه امسال بخونه میاره نهایتا غیر انتفاعی م ...

پول غیر انتفاعی ندارم خوب 

بعدشم پرسیدم میگن باید امسال بیست بشم 

نخبه مدرسه ما بیست نمیشه تو کلاس ما از ۳۵ نفر ۲۹ نفر تجدیدن یعنی ریاضیشون خوب نی من فوقش ۱۵ بشم که اون ضریب بدست نمیاد

میشه بیشتر دربارش برام توضیح بدی چطوریه از کی باید بخونی و اینا بعد باهاش چند سالگی میشه مهاجرت کرد؟ ...

عزیزم شاخه ای از حقوق هست

میری اول کارشناسی همون لیسانس رو میگیری بعد برای فوق لیسانس یا همون کارشناسی ارشد حقوق بین الملل میخونی

یعنی پرونده های اشخاصی که خارج از کشور هستن و موضوع به خارج از کشور مربوطه رو به عهده میگیری و حتی میتونی بری فرانسه یا آلمان و اونجا حقوق بین الملل بخونی که باید زبانت عالی باشه و نمرات دهم یازدهم دوازدهم عالی باشه و حتی میتونی بری تو سیاست 

میدونی بهترین سیاست مدار های دنیا تو هرکشوری علوم انسانی خوندن؟

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
دبیرستان ها الان هرکیو بخان ثبت نام کنن هر رشته ای ملاکشون معدله نه اینکه فقط بالای ده باشه و اینکه ...

بله تجربی خیلی طرفدار داره 

اکثرا که میارن میرن

نهمم ولی خوب چطوری؟

تلاش کن تلاش تلاش

اگه واقعا تجربی میخوای باید بالای ۱۹ بیاری

هرجور میتونی با کلیپ دیدن و اینا سعی کن بیاری

و واسه تغییر رشته هنوز نهمی روش فکر نکن که تغییر رشته از سال نهم آوردن یه رشته سخت تره 

انرژی منفیارو از خودت دور کن کلمات نمیتونم نمیرسم انگیزه ای ندارم و .. اینارو اصلا به زبون نیار بشین یه برنامه‌ی عالی بنویس و از همین الان شروع کن بخون اصلا به مغزت گوش نده بشمار مثلا یک دو سه و شروع کن فقط و فقط بخون سخته ولی میشه مطمئن باش اگه واقعا بخونی از همین الان میشه

عزیزم شاخه ای از حقوق هستمیری اول کارشناسی همون لیسانس رو میگیری بعد برای فوق لیسانس یا همون کارشناس ...

خوب درستو اونجا میخونی و ب میگردی 

منظورم این بود با این شغل اونجا زندگی کنی 

دبیرستان ها الان هرکیو بخان ثبت نام کنن هر رشته ای ملاکشون معدله نه اینکه فقط بالای ده باشه و اینکه ...

ببین مدرسه های غیر انتفاعی مجبورن قبول کنن اما اسی نمیخواد بره غیر انتفاعی 

پول غیر انتفاعی ندارم خوب بعدشم پرسیدم میگن باید امسال بیست بشم نخبه مدرسه ما بیست نمیشه تو کلاس ما ...

ببین باید تلاش کنی دیگه بعدم بالای ۱۸ یا ۱۹ هم باشی میشه

و ببین هنوز وقت داری دی ماه و از الان بخون و به محض پایان دی هم واسه خرداد برنامه ریزی کن هیچی بدون برنامه ریزی نمیشه 

پول غیر انتفاعی ندارم خوب بعدشم پرسیدم میگن باید امسال بیست بشم نخبه مدرسه ما بیست نمیشه تو کلاس ما ...

اینطوریام نیست ببین من هفتم و هشتم بخاطر کرونا هیچی نخوندم و صفر صفر بودم با معدلای شونزده هفده ولی از نهم شروع کردم تلاش کردم خوندم با وجود امتحانات هماهنگ استانی با معدل نوزده تجربیو اوردم و رفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز