2777
2789
عنوان

💔کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 54 پست
مهجرت بحث دبیرستانه سعی میکنم جایی خوبی برم دبیرستان الان فشار رومه نه اینکه نشه ولی از ۳۵ نفر کلاس ...

ببین میدونم مدرسه بد چجوریه اینجوریه که نری درست بهتره همه چیت بهتره تا اینکه بری

ولی خب مدرسه رو بیخیال اگه بتونید صحبت کنید که فقط واسه امتحان بری و تو خونه غیر حضوری بخونی عالیه ولی اگه نشد عیب نداره برو و تو خونه هم بخون کاریش نمیشه کرد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین میدونم مدرسه بد چجوریه اینجوریه که نری درست بهتره همه چیت بهتره تا اینکه بریولی خب مدرسه رو بیخ ...

باشه رفیق برام دعا کن

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب بخدا اگه روحیم درست شه انگیزم بر میگرده و میخونم

ببین همه‌ی انرژیای منفی رو از خودت دور کن اصلا و اصلا کلمه های نمیتونم نمیشه نمیرسم رو به زبونت نیار‌ و فکر هم نکن بهش

اگه نماز نمیخونی شروع کن و نمازتو بخون واقعاااا تاثیر داره توی روحیت انگیزت و ارامش بهت میده.و به هدفت فکر کن و تصورش کن لحظه ای که بهش میرسی چه حسی داری

برای ریاضی هم که میگی ضعیفی هر روزی ک ریاضی دارین وقتی میای خونه بشین مبحث همون روز رو حتماااا فیلم ببین نمونه سوال ازش حل کن تمرین حل کن که توی ذهنت بمونه

میشه ولی من روحیم از زندگیم خرابه که نمیتونم واسه هدفم تلاش کنم موضوع اینه خواهر

سعی کن کم کم نسبت به همه چی بی حس شی و هدفت رو بزاری رو خودت و اینده ت 

مشکلات هست ولی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ببین همه‌ی انرژیای منفی رو از خودت دور کن اصلا و اصلا کلمه های نمیتونم نمیشه نمیرسم رو به زبونت نیار ...

باشه ولی اون ۳ تا فصلی که عقب موندم چیکار کنم؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

باشه ولی اون ۳ تا فصلی که عقب موندم چیکار کنم؟

برنامه ریزی کن با برنامه ریزی صد در صد موفق میشی.این سه فصلی که میگی رو هم همین پنجشنبه و جمعه همین اخر هفته اگه هفته‌ی بعد امتحانی نداری بشین همه‌ی پنجشنبه رو مثلا فصل اول و نصف فصل دوم رو فیلم اموزشی ببین و تمرین حل کن و جمعه نصف فصل دوم و فصل سوم رو باز همین کارو تکرار کن

ریاضی با تمرین و تکرار زیاااادددددد قوی میشه فقط و فقط تمرین 

من میخواستم پزشک بشم ولی مهندس شدم ، ولی راضیم ، اشکالش چیه همین ک قبول شدم ب ف.ال نیک گرفتم و رفتم دانشگاه ، ذوقش قسمت همه انشالله 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

ببین همه درسام خوبه فقط ریاضی

درسات در ظاهر خوبه و در اصل خوب نیست چون اصولی نخوندی و خب بخاطر مدرسه، فشار و... میدونم 

ولی خب الان یه سوال از درسایی که میگی توشون خوبی از پایه هشتمت بدن میتونی حل کنی؟ بدون اینکه قبلش بخونی

یا اصلا از درسای همین امسالت بدون اینکه قبلش بخونی؟ 

ببین من حرفم اینه درسو باید اصولی یاد بگیری

درسو نباید خوند باید یاد گرفت

وقتی مفهومی یاد بگیری اصلا نیازی نداری قبل امتحان بخونی

ریاضیتم به نظرم بری کلاس ریاضی فقط به شرطی که خوب درس بدن و از پایه ای ترین چیزا درس بده تا ریاضی امسالت، خوب میشه ریاضیت حتی میتونی مجازی کلاس برداری بجای حضوری

من فیلیمو مدرسه رو میدونم خوب درس میدن میتونی اشتراک یک ساله بگیری هر درسی از هر پایه ای خواستی کلیپشو نگاه کنی یا معلم خصوصی بگیری که باز پول میخواد

ولی بدون معلم خصوصی از هفتم تا نهم دونه دونه ویدیو هارو نگاه کنی و با کتاب پیش بری هم یاد میگیری

یه کد تخفیف ۱۰۰ درصدی هم داره ۱۴،۱۵ روزست که همه چیو رایگان میاره تو گوگل سرچ کن پیداش میکنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز