2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 94399 بازدید | 178 پست
نگران نباش..اگه هاله ش در حد توهم نباشه و زیر 5 دقیقه خط بندازه مثبته...البته سعی کن فردا یا پس فردا ...

انقد نگاش کردم کور شدم بخدا

خیلی خیلی خفیفه ولی دیده میشه 

دروغ چرا زیر پنج دیقه نبود

انشالله خدا بهم عیدی بده بچمو دعام کن خواهرگلم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
انقد نگاش کردم کور شدم بخدا خیلی خیلی خفیفه ولی دیده میشه  دروغ چرا زیر پنج دیقه نبود انشالل ...

هر چی خیره پیش میاد..فردا نزار..پس فردا امتحان کن..چون بتا هر 48 ساعت دوبرابر میشه..بیبی چک هم پررنگتر میشه..🌹🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد نگاش کردم کور شدم بخدا خیلی خیلی خفیفه ولی دیده میشه  دروغ چرا زیر پنج دیقه نبود انشالل ...

از موعدت گذشته؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
هر چی خیره پیش میاد..فردا نزار..پس فردا امتحان کن..چون بتا هر 48 ساعت دوبرابر میشه..بیبی چک هم پررنگ ...

جدی ؟چشم مرسی از کمکت عزیزدلم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

من که امروز گزاشتم منفی بوووود.دلم شیکست بیبی بیتربیت

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
منم ماه قبل بی بی مثبت شد از منفی شد این ماه هم بی بی هاله انداخته😕

از موعدتون گذشته بود؟؟منم دقیقا همینطوری شدم بیبی حاله داره ازمایش منفی ولی ۳روز از موعد گذشته و نشدم هیچوقت تاخیر نداشتم 

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
از موعدتون گذشته بود؟؟منم دقیقا همینطوری شدم بیبی حاله داره ازمایش منفی ولی ۳روز از موعد گذشته و نشد ...

بی بی چک از مارکای مختلف بزن اکه هاله بندازن همشون مثبته

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد