سلام.من امروز 30 سیکلمه.موعدم با توجه به روز تخمک گذاری 15 آذر هست..امروز ساعت 3 بعد از ظهر بیبی گذاشتم هاله خیلییییی کمرنگ بود.فقط در حدی که میفهمیدی یه خط اینجاس.یعنی امکان داره باردار باشم.از امروز هم یه کم زیر دلم درد مثه پری دارم.خانومای باردار کمک کنید..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انقد نگاش کردم کور شدم بخدا خیلی خیلی خفیفه ولی دیده میشه دروغ چرا زیر پنج دیقه نبود انشالل ...
از موعدت گذشته؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من که امروز گزاشتم منفی بوووود.دلم شیکست بیبی بیتربیت
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
از موعدتون گذشته بود؟؟منم دقیقا همینطوری شدم بیبی حاله داره ازمایش منفی ولی ۳روز از موعد گذشته و نشد ...
بی بی چک از مارکای مختلف بزن اکه هاله بندازن همشون مثبته
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام عزیزان من سه روز عقب زدم دیروز تست زدم مثبت شد امروز زدم کمرنگ شد دلیلش چیه یعنی مثبت کاذب ؟؟؟من درد زیر شکم سمت چپ دارم فقط میگیره ول میکنه میترسم نباشم به نظر شما باردارم