سلام.من امروز 30 سیکلمه.موعدم با توجه به روز تخمک گذاری 15 آذر هست..امروز ساعت 3 بعد از ظهر بیبی گذاشتم هاله خیلییییی کمرنگ بود.فقط در حدی که میفهمیدی یه خط اینجاس.یعنی امکان داره باردار باشم.از امروز هم یه کم زیر دلم درد مثه پری دارم.خانومای باردار کمک کنید..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه من كه تا حالا مديكور هاله الكي ننداخته اصلا نگران نباش تازه اگه با يكي ديگه منفي شد بازم ناراحت ...
الان سرتین زدم منفی بود دونه 500 تومن بود.یعنی مدیکور که گرونتر غلطه بعد این مثبته؟؟،..بعدشم من ببخشید ادرارم الان خیلی رقیق بود.حالا باز فردا صبح امتحان میکنم.سه روز به موعدم مونده
چرا نباشي مثبت كاذب خيلي كمه من سر دخترم يه دونه مديكور گذاشته بودم يه خط كمرنگ افتاد مطمين شد ...
من ماه قبل زدم درجا دوخط انداخت ولی کاذب بود مدیکور
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد