2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 94399 بازدید | 178 پست
ان شالله همه به حاجت روا بشن،من دودورس اینجوری میشم،آز منفی بی بی مثبت تاخیر در پریود،خداکنه زود بار ...

ایشالله..🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
مرسی عزیرم،چشم محتاجیم به دعا،مدیکوردقتش بالاس ایشالاکه بارداری،آزمایش دادی بیاخبربارداریتوبده

باشه حتما..دل تو دلم نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تقريبا همه بي بي چكا رو استفاده كردم تازه مال من طول ميكشيد تا خط دوم بياد 

یعنی چقد طول میکشید.برا من دو سه دقیقه.

دوستان عزیز این بیبی چک منه امروز گذاشتم روز موعدمه زیر دو دیقه خط دوم افتاد رفتم آز دادم منفی بود  نظر شما چیه راستی دیشب پد داخل واژنی گذاشتم یه کوچولو خون داشت امکانش هست دیروز لانه گزینی بوده باشه به خاطر همون آزمایشم منفی بوده باشه

دوستان عزیز این بیبی چک منه امروز گذاشتم روز موعدمه زیر دو دیقه خط دوم افتاد رفتم آز دادم منفی بود & ...

بیبی چکت مدیکور بود؟؟؟؟؟؟..من رفتم الان یه بیبی چک مارک دیگه خریدم.میگفتن خطا داره.مارک سرتین گرفتم.ماله منم دو دقیقه هاله انداخت.نمیدونم چه کنم والا.

دوستان عزیز این بیبی چک منه امروز گذاشتم روز موعدمه زیر دو دیقه خط دوم افتاد رفتم آز دادم منفی بود & ...

یعنی تو لانه گزینی بیبی نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟

شما روز تخمک گذاریت چندم سیکلت بود؟؟؟؟؟

چرا نباشي مثبت كاذب خيلي كمه من سر دخترم يه دونه مديكور گذاشته بودم يه خط كمرنگ افتاد  مطمين شد ...

برام دعا کن.رفتم یه مارک دیگه خریدم که امتحان کنم.دوستان میگن مدیکور هاله الکی میندازه

برام دعا کن.رفتم یه مارک دیگه خریدم که امتحان کنم.دوستان میگن مدیکور هاله الکی میندازه

واسه من كه تا حالا مديكور هاله الكي ننداخته اصلا نگران نباش تازه اگه با يكي ديگه منفي شد بازم ناراحت نشو چون بعضي بي بي چكا حساسيتشون بيشتره كاش روژان ميخريدي مال منو خيلي زود نشون داد